THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Ajankohtainen kakkonen 11.11.2014 - Hyvää isänpäivääTyöttömien aktivointia vai palkatonta työtä? 

Mistä työkokeilussa ja kuntouttavassa työtoiminnassa on kyse?Tämmöinen ohjelma tulossa 11.11.2014 Tiistaina eli ajankohtainen kakkonen. Piti tulla viikko aikaisemmin mutta toimittajat saivat tämän purkkiin jne.

Ohjelmassa on suorassa lähetyksessä THT ry pj. Kari Laurila ja muista en tiedä vielä mitään.

Nää touhut alkaa olemaan jo niin hanurista ja syvältä että katsotaan taas kerran mitä kansasanoo koska THT ry edustaa ihmisiä että jos on töitä töistä pitää maksaa myös palkkaa TES sopimuksen mukaan jne.

Lukekaa ajankuluksi alta tätä sivua koska somessa asia saanut vihdoinkin suuret mittasuhteet kiitos suurien yt neuvottelujen, tai huonohan se on kun ihmiset menettää töitä mutta jos vihdoin alkas tapahtua koska pelkästään akateemisia on te-toimiston listoilla n. 45000 jos muistan oikein sekä Oulusta saanut/saa isomäärä IT-alan ammattilaisia monoa.

Sitten on varmaan 500 000 Teppoa, Jamppaa ja Paulaa  sekä Tomppakin odottamassa töitä josta saisi palkkaa elämään eli saisi RAHAA elämään  eli muutakin kuin katon ja ruokaa.

Valtio nimeltä Suomi Finland kyllä keksii niin älyttömiä juttuja että niitä ei voi kukaan tervejärkinen edes keksiä miten voidaan kyykyttää ihmisiä.
Linkkejä tähän joita suosittelen lukemaan


Aamu-tv:n vieraana 12.7.2011 yhdistyksen puheenjohtaja Kari Laurila ja SAK:n edunvalvontajohtaja Nikolas Elomaa.  Katso haastattelu YLE Areenasta...
Ei kommentteja: