THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Kuntous ja kokeilut - työttömien aktivointia vai orjatyötä?

Ajankohtainen kakkonen tässä video näistä pelleilyistä kun työttömät elättää hirveen määrän palkkaa nauttivia.

http://areena.yle.fi/tv/2160156/#/play ( 9.30min ---> )

Työttömän sai tilattua kympillä tunnissa, mutta ei enää – hinnasto poistettiin netistä

Lähde: http://yle.fi/uutiset/tyottoman_sai_tilattua_kympilla_tunnissa_mutta_ei_enaa__hinnasto_poistettiin_netista/7629882

Näitä hinnastoja on alla sekä netissä vaikka missä jos ei näitä ole alettu poistamaan, on töitä jotka hinnoiteltu mutta työstä ei makseta palkkaa. Aivan sikojen ideoita ja näitä tässä maassa näyttää riittävän jotta voi kyykyttää ihmisiä.

Mutta tässä on hinnatoja sekä muutakin.


Tätä paskaa pidetään ympäri Suomea yllä ja senkuin lisääntyy vaan nämä, tuntuu että näitten touhujen puolustajat lässyttää paskaa niin paljon että ole kaikki palikat päässä kohdallaan kun itse saavat palkkaa kun toiset ei saa palkkaa jolla tulisi jotenkin eli toimeen. Laitan vielä että jossain paikoissa voi pajalla saada 5000€/kk kun alaisina on orjia. Kummasti nämä touhut kiinnostaa kun itse ei ole valmis tekemään omia töitään tuki+9€ päivä kulukorvauksella. Eikä moni ole valmis tekemään nykyisiätöitäkään edes 1050€/kk brutto palkkatuella tai korotetullakaan palkkatuella n. 1350€/kk.Ei kommentteja: