THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Pakkotyöstä - Päivitin blogilistaani

Päivitin Blogilistaani joka oikealla alempana. Tässä luettavaa lisää paljon kaikille jotka ei ole facebookissa yms.

Kirka Rapitzin & Mc Mane - Mikä duuni? (Remix)



https://www.youtube.com/watch?v=nxRpjwUM3jk&app=desktop



LISÄYS : Miun on pakko pitää narsisti tuttujen/sukulaisten takia kommentoinnit pois tai sitten pitäs tehdä rikosilmoistus vaikka on miten nettipoliisit kavereina. Hullut on hulluja ja neuvottu anna hullujen olla kun emme voi mitenkään vaikuttaa tähän.

Pakkotyö on viime aikoina puhuttanut.

Muistutan lukijoita, että viimeisimmän kirjoitukseni aiheesta voit lukea täältä:
http://henriautero.blogspot.fi/2014/07/eliitti-ja-pakkotyo-seka-perustuslaki.html

Perustuslakia rikkovat poliitikot eivät pitäneet vuonna 1997 toimeentulotuen vastikkeellistamista perustuslain vastaisena. Tarkoitan heillä eduskunnan perustuslakivaliokunnan jäseniä. Asiassa kuultu perustuslakiasiantuntija asettui heidän kanssaan eri kannalle.

Hänen mielestään laki olisi pitänyt käsitellä perustuslainsäätämisjärjestyksessä (eikä siis tavallisessa lainsäätämisjärjestyksessä).

Perustuslain muuttaminen ei nimittäin ole aivan yksinkertaista, josta siis lisää em. kirjoituksessa.

Rikolliset poliitikot siis tiesivät, että kyseinen laki ei olisi mennyt läpi perustuslainsäätämisjärjestyksessä (joten sitten junailtiin perustuslainvastainen ihmisoikeusrikos). Sosiaaliturvalla kun on ihmisten keskuudessa vankka kannatus. Lisäksi perustuslainsäätämisjärjestys olisi johtanut mitä ilmeisemmin siihen, että asiaa olisi pitänyt käsitellä ja kertoa kansalaisille avoimemmin ja rehellisemmin eli tuoda ne huonotkin puolet esiin kuten vaikkapa sen, että monet tavalliset duunarit tekevät työnsä nykyään sosiaaliturvalla erilaisilla työpajoilla tai yrityksissä. Työttömyysturva ja toimeentulotuki ovat siis nykyään jo hyvin pitkälti vastikkeellisia.

Kirjoitusta on täsmennetty siltä osin, että tuo vuoden 1997 asia koski nimenomaan toimeentulotukilakia (mukaan lukien toimeentulotuen vastikkeellisuus).
 

Lähde :  http://henriautero.blogspot.fi/2014/07/pakkotyosta.html

Tässä alla vielä tämmöinen linkki jakoon kaikille. Toivottavasti selviää minkälaisessa yhteiskunnassa asumme nyt ja tulevaisuudessa jos ei saada muutosta. Ja toi velkakysely kun moni kysyy mistä kysymys on tossa koska en sano julkisesti mistä on kysymys mutta sadat ja tuhannet pian sadat tuhannet tajuaa mistä on kysymys kun vanhempani kiroilee haudassaan, onneksi ei miulle kirota koska pyrin rehellisyyteen aina.


http://www.viranomaisrikollisuus.net/




Ei kommentteja: