THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 11. heinäkuuta 2014

Miksi tehdä mitään kun voi maata ja antaa muitten tehdä

 Mielisairas Suomi

Valehtelija ja roisto voittaa ja rehellinen häviää 

Sietämisen rajaton tuska

Psykopaatit narsistit johtavat globaaleja korporaatioita, joiden ainut tavoite on totaalinen hallinta, yli kansakuntien, kansallisuuksien, kansojen ja kansalaisten.
 Psykopaattien motiivit ovat yksinkertaiset, raha ja lopulta valta, joka on egolle "fast food" mitä ilman ei voi elää.


Miksi tehdä mitään kun voi maata ja antaa muitten tehdä (tosi viisaitten mielipide). Tässäpä kysymys miten pääset helpommalla, lue sarkastisesti. Ole kusipää ja annan muitten tehdä asiasi kun voit itse maata, ryypätä, haukkua tekijät, keksiä valheita ja puhua paskaa että tehkää tai olette kaheleita kuten työttömienpajalla tai muuallakin olevat kapot.
Ryhdy vaikka työttömienpajan johtajaksi ja nuole oikea puoluepassi ja ole sika välittämättä muista yhtään.  Tämä ohje pätee normaalielämässäkin. Keskity vaan rahan kusettamiseen ilman empatiaa toisia kohtaan. Rupea kusipääksi uusavuttomaksi paskaksi äläkä ole rehellinen vaan kuseta ihmisiä tarkoituksenmukaisesti josta itse hyödyt mahdollisimman paljon rahallisesti eli ole viisas ;-)

Näihin kun törmännyt koko elämän aikana niin ei kaikilla ole hoksottimet kohdallaan.

Haaste ihmisille. Tarvitsen apua näihin hommiin kun ei kiinnosta tehdä mitään, ei nämä koske vain töissä olevia vaan jokapaikassa. Halukkaille on töitä loppuelämäksi ja näitä riittää.

- atk apuja joka asiaan, mitä helvettiä sitä firmaan soittaa koska se maksaa
- polttopuiden tekemiseen tohon grillikatokselle, miksi itse tehdä ja lapsetkin näitä tekee jopa 8 vuotiaat, antaa muitten tehdä niin sitten itse vaan polttelee puita grillissä ja ryystää viinaa ja työntää grilliin valmiita muitten tekemiä puita sekä makailee nurmikolla jauhaen paskaa
- siivoamiseen, mitä helvettiä sitä firmaan soittaa koska se maksaa
- haravointiin, mitä helvettiä sitä firmaan soittaa koska se maksaa
- rakennusapuun, mitä helvettiä sitä firmaan soittaa koska se maksaa
- lumitöihin, mitä helvettiä sitä firmaan soittaa koska se maksaa
- kaupassa käyntiin, mitä helvettiä sitä firmaan soittaa koska se maksaa
- rahatkin voi varastaa tilaisuuden tullen
- ja keksin lisää koko ajan jotta ego pysyy korkeana

Se kuka ei suostu sanon että oletpa kaheli ja mene hoitoon, rahaa et saa mutta ruuan/ruokarahan ja itse en taas suostu tekemään ilman rahaa mitään tuhanseja tunteja. Ja lopuksi kusetan vielä täydellisesti kaikessa ja sanon kärsi. Mutta kyllä nämä ihmiset muilta odottaa järkyttävät määrät apuja kun itse vaan kaivavat persettä ja muodon vuoksi puuhastelee jotain (itse sanovat päin vastoin). Voit myös varastaa rahaa sitten itsellesi monilla keinoin ja tähän on lain mukaisia keinoja, vaatii vaan idiootti luonteen. Lopuksi kannattaa syyllistää kaikki syyttömät tietenkin.

Töissä ja arkielämässä jotkut/monet sanoo olen/olemme tehneet hirveesti töitä tai auttaneet, toiset näkee vierestä asian päinvastoin että paskanpuhuminen ja valehtelu se vaan jatkuu, sitten vaan esittää mukavaa eli teatteria naamapokerina.

Ahkera työläinen

Jos ihminen saa tehtyä työnsä vaikka neljässä tunnissa, hän ei saa lähteä pois työpaikalta.
Mutta jos hän tekee saman määrän töitä kahdeksassa tunnissa kaikki on ok sitten.
Jos ihminen saa samaan työhön kulumaan 12 tuntia aikaa on hän ahkera.

Sertifioitu perseennuolija. Sertifioitu perseennuolija ottaa actionpointteja, mutta delegoi homman lopulta muille ja seuraavassa palaverissa clousaa pointit. Tämä pätee normaalielämässäkin joka on yleistä monelle kun on taipuvainen paskanpuhumiseen ja valehtelemiseen oma etumielessä, vaatii röyhkeän idiootti psykopaatti luonteen.

Lähde : http://www.tiede.fi/keskustelu/7445/ketju/sertifioitu_perseennuolija




 



Ei kommentteja: