THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

maanantai 16. kesäkuuta 2014

Työvalmennussäätiö Syke

Sain tämmöisen viestin joka kaikkein alempana ja laitan tottakai anonyyminä tämän ja en tiedä nimeä ja vaikka tietäisin en kerro koskaan. Tämä löytyy myös THT ry sivuilla.

LISÄYS :

- Juhannuksen idiootti sairas juttu, miksi työttömän tai duunarin pitäs saada palkkaa. Johdolle ja muille päälliköille vaan lisää palkkaa koska "huipuille" pitää aina maksaa enemmän ja enemmän sekä alaiset saatava ilmaiseksi töihin tai täysi paskalla palkalla orjiksi. Hitler, Stalin, Causescu, Kim jne. olivat super huippu johtajia tällä ajatusmaailmalla ja näitä vaan löytyy Suomestakin aivan liikaa jotka tykkää näistä.

Näin toiset pitää huippujohtajia arvossaan eli täysin DDR:n natsi saksan orjatyöleirejä haaveilevat. Tämä ei ollut miun kanta vaan näitä kusipäitä Suomessa on aivan liikaa jotka näin ajattelee. EU:ssa onkin muistaakseni 30 miljoonaa orjaa tai täysin paskapalkkaista orjaa jotka saa muodollisen korvauksen tai muodollisen palkan, siksi koska on niin huippujohtajia yläpuolella. Tossa monet sanoivat että näitä narsisti paskoja riittää ja niiden päässä ei liiku kuin kusta ja oma minä. Tämä on toisten mielestä kommunistien unelma.

- Miksi ei semmoinen ole huippujohtaja&esimies&päällikkö että jokainen näitten allakin saa työstään palkkaa jolla tulee toimeenkin, jotta ymmärtää tämän vaatii apukoulun koulutuksen ja yhden bitin päähän. Tämä taas on toisten mielestä porvarien unelma. 
Hitto toiset on sairaita kun eivät ymmärrä että kumminpäin nämä asiat ovat kun pässikin tajuaa.

Toiset ne vaan jaksaa puolustaa palkattomia töitä että johtajille lisää palkkaa ja lisää orjia. Tämä on huippujohtaja joka näin pystyy tekemään. Toisten mielestä pitää ajatella vain omaa itseään sekä omia etuja eikä kaikkien parasta. Karmeeta paskaa sanoi facebookissa sadat ja sadat kun kerroin taas yhdestä tapauksesta joka näin ajattelee. Kaikki sanoi hoitoon pitäs saada näin ajattelevat narsistit.



*Rankaiseva työvoimapolitiikka

Kommenteista : "Olen miettinyt sitä, että miltähän tuntuisi olla työssä työvoimatoimistossa. Ei taitaisi minun moraali antaa perään tai saisin potkut, kun en suostuisi noudattamaan muiden kanssa samoja pelisääntöjä."
En tiedä yhtään henkilöä kuka pystyisi te-toimistossa olemaan töissä ja noudattamaan "pelisääntöjä" jotka rikkoo lakeja jotka Suomi tehnyt ja moraalin takia en tottelisi johtoa yhtään.


Suomihan rikkoo jo nykyisellään aika ronskisti ILO:n pakkotyömääritelmiä. 


Edelleenkin kehottaisin ihmisiä seuraamaan, kuka hyötyy työttömyydestä. 
Työttömyyttä ei ole tarkoituskaan poistaa.   Tämä yhteiskunta on sairas. Tämä järjestelmä on sairas. 
Tämä yhteiskunta sanoo taistelevansa syrjäytymistä vastaan jota se itse tuottaa.


Olin Tampereen työvalmennussäätiö Sykkeen pajalla kuntouttavassa työtoiminnassa 8 kuukautta, josta viimeisen kuukauden enimmäkseen sairaslomalla. Pajan hommiin kuului tietokoneiden korjausta, päivitystä, rakentelua ja help desk. Aluksi pidin hommasta mutta hyvin pian toinen orjatyöntekijä alkoi kiusaamaan ja jouduin hakemaan välillä sairaslomaa.

 Kun lopulta uskalsin kertoa työvalmentajalle ja yksilövalmentajalle, alkoi ahdistaa vaan enemmän, koska tyyppi sai jatkaa kuun loppuun. Hän ei myöskään suostunut vaihtamaan käyntipäiviään että saisin olla rauhassa. Jouduin itse vaihtamaan omat käyntipäiväni (3 kertaa viikossa), niin että olimme vain kerran viikossa samana päivänä pajalla.

Mulle jopa ehdotettiin toiselle pajalle siirtymistä loppukuuksi! Jossain vaiheessa tuli enemmän ja enemmän tekemistä ja vastuuta, kun alettiin ylläpitää toisen kyykytyspuljun Silta-valmennuksen koneita. Asiakkaat olivat enimmäkseen Sykkeen ja Silta-valmennuksen palkattuja työntekijöitä joilta ei saanut kiitoksen sanaa työstä, osa ei vaivautunut edes tervehtimään! Hyvää palautetta ei saanut, mutta jos joku teki virheen niin siitä sai kyllä kuulla työvalmentajalta ja kauan.

Vaikutus oli jotain ihan muuta kuin kuntouttava: masennuin entistä enemmän, itkin jo aamulla kun heräsin, en jaksanut keskittyä työhön, motivaatiota ei ollut tippaakaan ja koko ajan tuijotin kelloa koska pääsen kotiin. Itsetunto kärsi ja meni helvetinmoista takapakkia.

Aivan paskaa touhua, ensimmäinen ja viimeinen kerta kun suostun tuollaiseen nöyryyttävään pakkotyöhön! P.S. Kaiken huippuna kerran viikossa oli ns. "virkistyspäivä" johon oli pakko osallistua. Yleensä en tehnyt mitään ja ani harva muukaan teki.

Useimmiten mentiin jollekin hikiselle urheiluhallille jossa vain istuttiin kun ei me aikuiset ihmiset haluttu että meidän pakotetaan kuin lapset pelaamaan jotakin. Eiköhän se liikunnan ilo löydy itsestään jos on löytyäkseen, multa toi touhu tappoi sen lopunkin! - Damage

*******
Tässä liian monen Suomalaisenkin unelma sekä haave. Orjia lisää tai paskapalkkatöitä jotta toiselle osalle voidaan maksaa kunnon palkkaakin orjien&työttömien&paskapalkkaisten ansiosta koska ovat niin vitun hyviä johtajat sun muut valopäät omasta mielestään kun voivat kyykyttää ihmisiä josta hyötyvät itse mahdollisimman paljon. Törkeitä k*sipää narsisti paskiaisia ne ovat.

Arbeit macht frei - työ vapauttaa




http://thtry.fi/
 

Ei kommentteja: