THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

tiistai 10. kesäkuuta 2014

Osallistava sosiaaliturva on edennyt pilottivaiheeseen

Nyt tämä niin järetön idea on edennyt pian pilottivaiheeseen. Sairaat ihmiset näitä suunnittelee jotka eivät itse olisi koskaan suostuvaisia tähän. Jos ovat tekisivät sitten loppuelämän esim. työmarkkinatukea 522€/kk käteen olevalla rahalla töitä loppuelämän esimerkkinä kaikille.

Monesta on tähän, nää touhut ja suunnitelmat on täysin Pohjois-Koreasta, Neuvostoliitosta ja DDR:stä että töistä ei tarvia saada palkkaa jolla tulee toimeen vaan täydellistä ihmisten hyväksikäyttöä josta tietty osa hyötyy todella hyvin. Palkalla pitää tulla toimeenkin ja palkalla saadakkin muutakin kuin ruokaa jolla elätetään niitä jotka pääsee kyykyttämään.

Arbeit macht frei, työ vapauttaa.

Eiköhän monet tee enemmän vahinkoa jos ei makseta asian kuuluvaa palkkaa edes. Varmaan kuka saa 522€/kk palkan käteen niin samalla joku vetää samassa organisaatiossa tai järjestössä tai vastaavassa 5000€/kk bruttopalkkaa ja sanoo naamapokerina ei ole varaa maksaa enemmän kuin 522€/kk käteen toisille :D :D :D

Kirveellä tässä maassa olisi töitä.

Sosiaali- ja terveysministeriö haki kuntia pilotoimaan osallistavaa sosiaaliturvaa. Haku päättyi 6. kesäkuuta ja pilottikunnat valitaan 16. kesäkuuta. Kunnille myönnetään pilottien aloittamiseen 200 000 euron määräraha.

Kuntouttavan työtoiminnan lisäksi kunnilla on kaksi uutta tapaa pilotoida. Nämä mallit ovat ovat ”kuntalähtöisen mallin vapaaehtoinen osio” ja ”järjestölähtöinen pilotointi”. Niissä työllistetyt eivät saa edes yhdeksän euron kulukorvausta.

LISÄYS : Työttömällä ei ministeriön mukaan ole velvollisuutta osallistua osallistaviin toimiin, ellei niitä järjestetä osana kuntouttavaa toimintaa.

No mitä varten sitten tämmöisä pitää suunnitella. Kerroin salaisuuden, näillä asioilla työllistetään isomäärä huippuasiantuntijoita jotta heiltä ei loputyöt. Eli työllistetään itse itsemme ja toisemme näin.

Lue tästä alta lisää.

Lähde : http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/3181842/uusia-ilmaistyon-muotoja


Ei kommentteja: