THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

tiistai 24. kesäkuuta 2014

Osallistavaa sosiaaliturvaa pilotoimaan valittiin kuusi kuntaa




Se tässä huvittavaa kun sosiaaliturvan vastikkeellistaminen rikkoo ihmisoikeussopimuksia. On tässä sekin hyvä kuten viisaat (idiootit) sanoo että johtajille, päättäjille pitää maksaa aina palkkaa jotta saadaan viisaille palkkaa ja tyhmät ei saa palkkaa !!!!!!. Kumma että tätä osallistuvaa sosiaalistaturvaa ei kukaan viisas keksinyt vaikka 30 vuotta sitten niin olisi tullut hirveesti säästöjä ;-)

Palveluspakosta osallistavaan sosiaaliturvaan

Mitäs alaiset palkalla tekee kun ovat toisten mielestä niin vitun tyhmiä, korvaus riittää tai paska muodollinen palkka. Niinkuin monet ajattelee että se on paras johtaja joka saa eniten palkkaa ja alaiset olisi orjia ilman palkkaa. Toiset liian moni miettii että mitäs sitä muita ajattelee kun oma elämä ja oma hanuri tärkein. Kivempi hyötyä toisten avulla rahallisesti ja käyttää toisia hyväkseen josta itse hyödytään mahdollisimman paljon. Itse ajattelen vaan niin eritavalla että pitäs ajatella kaikkia tasapuolisesti ja järkevästi.

Tämä Suomi on täys narsisti pässejä liikaa täynnä oleva maa kuten sosiaalisessa mediassa haukutaan kaikki nämä hienot ideat. Rahaa pidetään kaiken mittarina :D

Sitten kun on tämä palkkatuki, eihän monet firmat haluakkaan palkata töihin kuin palkkatuella henkilöitä jotta ei tarvia itse maksaa palkkaa.  Palkkaa voidaan näin maksaa muille enemmän firmassa tai olkoon vaikka yhdistys, hah haa afrikkalaiset apinatkin tajuaa mistä kusetuksesta ja kyykytyksestä on kysymys :D :D :D

Sosiaali- ja terveysministeriö on valinnut Loimaan, Paltamon (Paltamo työllistää huippupalkoin), Rauman, Rovaniemen, Varkauden ja Äänekosken osallistavan sosiaaliturvan pilottikunniksi. Pilotointiin haki 17 kuntaa ja yksi kuntayhtymä. Kuntapilotteja on tarkoitus täydentää vielä järjestöjen toteuttamalla kokeilulla.

Pilottikuntien valinta perustui hakijakunnan suunnitelmassaan esittämään osallistavien toimien sisällön ja kohderyhmän kuvaukseen. Valinnassa painotettiin kannustamista aktiiviseen toimintaan ja osallistujien ottamista mukaan toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen. Pilotointiin valittiin sekä kuntia, joissa kehitetään kuntouttavaa työtoimintaa että kuntia joissa pilotoidaan työttömien vapaaehtoista toimintaa. Lisäksi valittiin erikokoisia kuntia eri puolilta Suomea, jotta pilotoinnista saataisiin kokemuksia mahdollisimman monipuolisesti.

Tästä alta voit lukea lisää.

Lähde :  http://www.stm.fi/tiedotteet/verkkouutinen/-/view/1886028#fi



Ei kommentteja: