THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

torstai 2. toukokuuta 2013

Tukityöpaikka kommentti toisesta blogistani

Jos luet tätä "Anonyymi" voisitko laittaa lisää tietoa privana ari.vehkanen [at] gmail.com . Siis mikään asia tai tietosi ei mene ulkopuolelle koskaan joten ei tarvia pelätä. Voitko jakaa tätäkin blogia ympäri Suomea myös. Ei ihmisten pidä kärsiä töissä, eikä niitä käyttää hyväksi ja siksi pitää toimia jota yritän/yritämme tehdä.
Et jää rahattomaksi vaan saat Suomenlain mukaan sen pienen määrän rahaa aina, tämä on tehty vaan liian vaikeaksi. Voin neuvoa jos haluat ottaa karenssin vaikka. Tietysti 20% vähennys on monelle iso raha ja taas jatkuu kusetus ja pelko. En ole joutunut näihin, ehkä ikä, työhistoriani, tämä THT ry aktivitoiminta vaikuttaa koska lupaan hommata toimittajat tekemään miusta dokumentin jos pakotetaan paskaduuniin josta ei saa oikeaa palkkaa.

Kiitos jo etukäteen.

TUKITYÖPAIKKA :

Olen aloittanut nytten tukityöpaikassa. Olen kaksi päivää kuorinut sipulia niin että kaikki vaatteet haisee ja hiukset. Koko ajan kytätään olan takana onko oikeen kokoisia palasia. Työväline eli veitsi on ihan käyttökelvoton. 

Ranne on ihan kipeänä. Minut vaan työnnettiin tähän kun en osannut kieltäytyä siinä pelossa että jään rahattomaksi. Totta tosiaan tunnen olevani orja jonka selkärangasta revitään työt halvalla. 

Koko ajan olen nähnyt uusia haastateltavia jotka ovat tulossa minun tilalleni!? Onhan minulla 1,5kk koeaikakin joka on puolet siitä mihin asti työsopimus on (3kk). Tämä on hengisesti raskasta. Olen ihan kuitti!

######################################################################

Ihmisillä on pelko kieltäytyä näistä toimista koska siintä seuraa karenssia ja alennettu 20% tuki, ja monella ei varaa edes tähän. Blogistani löytyy lisää neuvoja sekä ohjeita sekä voin itse neuvoa minkä voin koska näissä pitäs olla kuin lakimies jotta tietää kaikki kiemurat. Sivussa on toisten blogeja joista saa mielettömästi ja myös neuvoja sekä ohjeita etenkin Saku Timosen blogi.

Kyllä pistää vihaksi lukea tämmöisiä, pomot, johtajat, esimiehet, päälliköt ei tee yhtään mitään mistä paikasta sitten onkin kyse niin ihan sama.

Juuri alkuviikosta yksi henkilö sai sovittua kunnan kanssa että lopettaa orjatyöt kun hermot menee eikä saa karenssia. Täysin hyväksi käyttö työ oli sekin SPR:llä joka käyttää näitä orjia hyväkseen myös jotta toiset voi kuitata oikeaa kunnon palkkaa. Tässä yksi linkki vaan luettavaksi SPR:stä.

Onneksi sai sovittua mitä neuvoin miten edetään ja ihminen voi elää normaalia elämää.

En tule koskaa laittamaan tänne nimiä enkä mitään tietoja jotta paljastuisi ihminen, voitte luottaa täysin 110% aina vaikka emme tunne kukaan toisiamme. Lupaan koska siksi miulla on kaikki tietoni julkisia viranomaisia varten aina. Enemmänkin monet viranomaiset voivat pelätä miuta.

Varmaan tätäkin joku miettii että kaikki työ arvokasta että 9€ päivä on rahaa, vaikka matkoihin ja muihin kuluihin menisi enemmän rahaa ja elämä olisi lopullisesti täysin päin perseestä kuten se nytkin sadoilla tuhansilla, toisaalta tukityöpaikka voi olla palkkatuki 1050€/kk brutto myös alle 80km päässä joka on rajana. Tämä 1050€/kk niin taitavasti tehty että menetät ehkä asumistuen täysin tai osittain jotta ei elämään eli ruokaan jää rahaa paljon mitään vaikka käyt töissä.

Tämmöisiä nämä Suomen monet tai liian useat johtajat ovat tai päättäjät. Eivät osaa ajatella toisen kannalta asioita ja toinen/toiset eivät uskalla töissäkään sanoa että vituttaa ja monen monen tekisi mieli sanoa johtajille-esimiehille että olet täysi kusipää vaikka miten johtajat voivat luulla että asiat hyvin. Ihmiset pelkää ja toiset nauttii käyttää alaisiaan hyväksi.

Lisätään tähän että jos joku tekee töitä työmarkkinatuki+9€ päivä korvauksella, 1050€/kk palkkatuella tai vaikka olisi ammatilais töissä alle 2000€/kk niin miksi monet syyllistää nämä tekijät kun pitäs syyllistää ketkä nämä palkkaa että eivät maksa työn vaativuuden mukaista palkkaa. Siis aina nämä narsistit kääntää asian nurin kurin että se on johtajien hyvyyttä kun saavat palkattua mitä lähemmäksi orjia sen parempi. Sehän on täysin sairasta ajatella näinpäin asioita. Johtaja tai esimies kuka palkkaakin jonkun on täysi kusipää jos itse vetää järkky palkkaa toisten avulla.

Lohdutuksen sana monissa töissä samoissa töissä samalla työnantajalla palkka voi olla vaikka 1700€/kk yhdellä, toisella 2800€/kk ja kolmannella 4300€/kk. Sitten ihmetellään kun työilmapiiri on päin persettä. Johdossa on vikaa ja paljon.

Lopuksi joku tekee 1050€/kk töitä ja toinen tekee samoja töitä vaikka 2500€/kk. Tämä on tätä tasa-arvoa, demokratiaa ja suomalaista rehellisyyttä. Sanonko mitä nämä on, vmp.




Ei kommentteja: