THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

lauantai 23. maaliskuuta 2013

Vanhojen kertausta

Kuinka luoda bisnes ilman osaamista tai pääomaa?

1.  Perusta työttömien yhdistys. 

2.  Perusta osakeyhtiö.

Tästä alla olevassa linkissä ohjeet. Puoluepassi on hyvä sekä jos tunnet kunnanpäättäjiä niin loppu on kosmetiikkaa sen jälkeen. Työntekijät saa Te-Toimistosta eikä ne maksa mitään. Käytännössä kaikki kunnan palvelut voitas hoitaa työttömillä koska niitä riittää Yliopistosta valmistautuneisiin asti koko Suomessa. Tiedä jos tähän mennäänkin koko Suomessa koska siltä nää touhut vaikuttaa. Mitäs sitä ihminen oikealla palkalla tekee vaan annetaan sille minimikorvaus jolla just ja just elää. Sitten parempi osaiset viisaat voi kuitata sen oikean palkan kun kyykytys on kivaa.

Työttömien yhdistykset -pilipalityöllistämistä ja näennäistä edunvalvontaa?

Tästä alla olevassa linkissä lisää.



Näin helppoa on bisneksien tekeminen jos on röyhkeä ja tykkää kiusata alaisiaan oma palkka mielessä. Voit saada vaikka 5000€/kk palkkaa johtajana ja vilpittömästi sanoa työttömille että me autamme sinua. Kumma että miksi ei sitten kaikille makseta samaa korvausta jos autetaan vaikka 1050€/kk palkkatukea tai työmarkkinatuki + 9€ päivä kulukorvaus. Sitten nähtäisi että ketkä aidosti haluavat auttaa toisiaan.

Kyllä se omapalkka on päällimmäinen syy miksi näitä työttömien yhdistyksiä pidetään yllä. Jos joku väittää muuta niin sitten alkaa tekemään 9€ päivä korvauksella toimintaa minkä korvauksen alaisetkin saavat että alkaako se v-käyrä nousta tappiin vai ei. On meinaan vähän eri motivaatio tulla töihin saako vaikka 2000-5000€/kk kuin 9€ päiväkorvauksen + 518€/kk käteen työmakkinatuen eli 9x21,5= 193,5€ + 518€ . Eli työttömälle voidaan maksaa 711€/kk palkkaa käteen kun se tulee vaikka 40km päästä töihin maksimissaan 2 vuotta.


Ammattitaitoa polkuhinnoin

Tässä yksi hyvä kirjoitus lisää Kari Laurilalta tähän mistä on kysymys. Kumma kun työttömät tajuaa mistä on kysymys mutta eivät nämä johtajat tai päälliköt ja muut viisaat.

Hyvänä vasta ilmi tulleena tällaisena esimerkkinä voisi mainita erään oululaisen järjestön tarjoama työpaikka: järjestö haki ATK-osaajaa, jonka tulisi hallita HTML- ja PHP -ohjelmointi, kuvankäsittely ja hänellä tulisi olla hyvä kirjallinen esitystaito sekä hänen tulisi osallistua yhdistyksen tapahtumiin.  Lisäksi tulisi hallita normaalit toimisto-ohjelmat.  Työaika 5 tuntia päivä, palkka 970,-/kk.  

Haastattelussa kävi ilmi, että lisäksi hakijan pitäisi harrastaa, matkustella ja seurata aktiivisesti mediaa.  Työ pitäisi vielä tehdä kotona omalla tietokoneella ja merkitä tehdyt työtunnit itse ylös.  Miten tällainen kotona tehtävä työ ilman valvontaa ja työn ohjausta edistää kenenkään työmarkkinavalmiuksia, saati vaikeasti työllistettävän?  

Miten kukaan edellä mainittuja taitoja omaava olisi vaikeasti työllistettävä?  Kaiken lisäksi haastattelussa oli useampia hakijoita ja työhaastattelu oli kaksiosainen.  Mielestäni kyseessä on ammattitaitoisen työntekijän tietotaidon räikeä hyväksikäyttö, orjatyö.

Tästä alla olevassa linkissä lisää.


Lisätään tähän työelämästä myös tämmöinen asia jota juteltu ympäri Suomea työkavereitten kanssa aina. Pomot ja päälliköt tuo atk-tuelle aina omia kotimikroja laitettavaksi viina palkalla. Sitten jos et laita olet töissä kusessa koko ajan. Eipäs ihmiset mene siivoojille sanomaan että tule siivoamaan heidän asunto vaikka kerran kuussa, tai pese ja imuroi auto. Sähkömiehelle sano että tules mökille tari rakennukselle laittamaan sähköt tai muuraamaan talon pohjat tai olet kusessa jos kieltäydyt että tossa on 0,5 litran kossupullo tai vodkapullo ostettu halvalla virosta tai venäjältä.

Juuri yksi kaveri vaan kirosi vanhoja paskoja hommiamme että miten törkeästi toiset käyttää hyväksi ihmisiä töissäkin aivan normaali firmoissa. Tuodaan mikroja, kännyköitä ja mitä hilavimputtimia töihin että asenna noi ja tossa on 2€ viina pullo joka tuotu vaikka Venäjältä. Sitten kehutaan kahviossa että helvetin hyvät palkat kun toiset puree hammasta ja miettivät että saatanan kusipää.

Nyt kaveri menossa katsoo jonkun kahta mikroa ja sanoi päin naamaa että hän ei tee ilmaiseksi koska tämä itse hitsaa muille ja korjaa autoja ja aina ottaa kovat rahat itselleen törkeästi kavereilta. Sanoi vittu hänkään ei tee ilmaiseksi sitten mitään jos itsekkin otat rahaa autohommista kavereilta. No eihän tämä tajunnut että miksi hänen pitäs maksaa jostain mikrojen asennuksesta koska eihän se ole mitään kuin ajan vietettä, kaveri sanoi vittuakos kysyt että vietä sitten aikaa itse. Kysyi miksi itse otat rahaa kun tuo auton ja monet muutkin, sanoi hän tarviaa rahaa. On ihmiset pässejä puhuttiin taas.

Tämä kertoo vaan minkälaisessa yhteiskunnassa elämämme ja minkälaisia toiset ihmiset ovat, eiväthän he itse tajua mitään vaan pitävät normaalina työmaailmassakin että jos isompi titteli niin alla olevia voi kyykyttää aivan surutta ja käyttää hyväksi kunhan vaan itse hyötyy.

Eikun tekemään aktivointi suunnitelmaa, nää touhut on aivan perseestä ja syvältä sanoo kaikki paitsi ei ne ketkä hyötyy näistä touhuista itse rahallisesti. Työttömät elättää niin helvetisti kovapalkkaisia ihmisiä yhteiskunnassa kuin voi olla. 27.3 onkin te-keskuksessa aika eli lähen työllistämään taas virkailijaa ja koko touhulla ei ole mitään tarkoitusta kuin vaan pitää mennä ja luoda jotain hevon vitun suunnitelmaa eli työllistää jotain ihmisiä taas että joutuuko pakkotöihin tai pakkokurssille opettelemaan miten kätellään  tai avataan ovi, tai jopa tehdään cv, tai kolaamaan lumia että nyt saat kokeilla miltä työntekeminen tuntuu niinkuin ei 30 vuodessa jo tietäisi mitä paskaa se on monille sadoille tuhansille Suomessa eli orjuuttamista.

Nyt 1.1.2013 alkaen kuntien on pakkotyöllistää nuoret alle 25 vuotiaat 3kk aikana tai tulee sakkoja. No mitäs ne nuoret palkalla tekee kunhan saavat tehtyä vaan kunnan työt 9€ päiväkorvauksella kun kunnanjohtaja voi vetää lähes 200 000€ kuten Helsingissä. Ei ole rahaa palkata oikeisin töihin on sitten vastaus näillä viisailla oikeilla neropateilla, maahanmuuttajillakin hoidetaan jo monia kunnan töitä ja annettu vakituisille kenkää jotta ei tarvitse maksaa OIKEAA palkkaa koska rahat menee parempiosaisten taskuihin jotka ovat olevinaan niin viisaita että oksettaa ;-)

Tässä lisää nuorisotakuusta.

Lähde : http://www.nuorisotakuu.fi


Lähde : http://reilusuomi.wordpress.com/2013/03/23/tekopyhyys/





Ei kommentteja: