THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

torstai 9. kesäkuuta 2016

Ilmaistöiden pitkä historia - Ei palkattomalle työlle Suomessa



Ne toiset isomäärä taas kannattaa palkatonta työtä koska "hei, me tienataan tällä" ja muuten oma palkka laskee.

SAK:n edustajakokous: Palkattoman työn teettämisen loputtava


Mutta kun sadat ja sadat tuhannet "huippu älykkäät" taas haluavat lisätä tätä palkatontatyötä koska ihailevat Nikoilai Causescua ja Stalinia sekä muita karpaattien neroja sekä ajatusten tonavia (kok). Tai voihan sitten antaa täysin paskaa palkkaakin ja sanoa naamapokerina tämä on arvosi.


Postissa alkoi taas yt:t ja ei tämä voi ketään yllättää jos nähnyt ptl-telestä asti kaiken sekä ollut muuallakin valtiolla töissä sekä kunnankin touhuista perillä vuosikymmenten aikana. Pitää saada säästöjä, nyt jotkut valopäät sanoo anokaa itse tänne töihin, ei kaikki halua kyykyttää ihmisiä ja suurimmasta osasta kansaa eli ihmisiä ei ole ruskean reiän ritariksi eli perseen nuolijaksi töissä on totuus. Toisille tämä on elämäntapa taas kun ajatellaan vaan omaa minää sekä etua kun vieressä toiset kärsii töissä.


Orjat rakentavat Suomelle lauttaa


Suomen valtiolle rakennetaan parhaillaan maantielauttaa. Valitettavasti ei Uudessakaupungissa tai Raumalla, vaan Gdyniassa. Lauttayhtiö Finferriesin toimitusjohtaja perusteli Puolasta tilaamista halvalla hinnalla.



Postin johtajilla kovat palkat - pääministerikin kalpenee









Tämä on suomen ongelma ja tulee olemaankin aina.


Ei kommentteja: