THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

lauantai 25. kesäkuuta 2016

Hyvää huomenta kaikki juopot

Mitäs kertois sitten.

Niin että ei tämä kantelu EI tehty E-K työtoiman palvelusta kohti jossa kävin vaan Te-toimistoa kohti.
Ja mie en sitä tehnyt ja mitä väliä kuka tekisikin koska miksi pitää ihmisiä kyykyttää niin on täälläkin laittaa vastaan ja kun THT ry otetaan yhä kovemmin vakavana yhdistyksenä joka istuu jo jopa jossain työministeriöiden istunnoissa joten jotain on saatu aikaankin tai mie olen vain jäsen koska tämä on yhdistys.

Ja mie teen kuten aina töissäkin että liittoon yhteyksiä ja nyt THT ry on miun liittoni  koska on painoarvo eri jos THT ry soittaa jos miuta kusetetaan tai mie yksin yritän räpistellä. Toisaalta olen mitä naiset sanoi harvinainen tapaus että 8 vuotta työttömänä ja asiat super mege hyvin ja jätkä auttaa vielä työttömiä kuin ammattiliitto ympäri suomea,sanoin eikun pakkotyö mutta nyt sain sanani juli ja sympatiaakin jopa josta en halau kertoa mitä juteltiin kaikkea.

Orjatyöt jatkaa tai amatti toimittajat juttujaan ja olen antanut tietoja paljon vuosien varrelta sekä tietoa sekä muutkin tosi monet joita olen kannustanut.


Edelleen hyvää juhannusta kaikille ja muistakaa aina joku yrittää edes auttaa vaikka on perseestä asiat eikä rahaa.

Laitetaas tähän Tepon laulu sitten lopuksi ja hyvää juhannusta kaikille.
Linkkiä en laita koska soiteltu on mutta se linkki on vain kunnioitus Tepon työttömän luuserin huipputöitä kohtaan ;-(








Ei kommentteja: