THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

lauantai 28. toukokuuta 2016

Kuka haluaa ilmaiseksi töihin?

Ei kukaan halua ilmaiseksi töihin on totuus, samalla voisi kysyä mistä näitä idootteja suomeksi löytyy  koko Suomessa jotka etsii ilmaista työvoimaa ja näitä on valtavasti suomeksi miksi näitä vaan jatketaan vuodesta ja vuodesta toiseen. Miksi kunnat, valtio, palkattomia töitä käyttävät firmat ei tee asian eteen mitään. Siksi kun päässä ei ole kaikki palikat suomeksi kohdallaan ketkä haluaa palkattomia työntekijöitä kun itse saadaan vieressä palkkaa taas, joku valuvikahan pitää olla päässä ja todella paha sanon suoraan. Eikä alla olevissa luvuissa ole edes kaikki mukana.

Sitten jotkut sanoo miksi pitää haukkua ihmisiä jotka haluaa käyttää ihmisiä hyväkseen, kyykyttää ja hyötyä itse kaikesta monien muiden samoin ajattelevien kanssa. Kehuakko näitä kiusaajia pitäs sitten ?

Kuka haluaa ilmaiseksi töihin?

Olen työskennellyt yli 10 vuoden ajan työ- ja elinkeinotoimistossa (ent. työvoimatoimisto) ja työssäni näkee selkeästi sen, kuinka laajamittaisesti palkatonta työvoimaa käytetään hyväksi.
Suomessa työskenteli vuonna 2015 työkokeilussa keskimäärin 11 892 henkilöä joka kuukausi; samasta palkattomasta työhallinnon toimenpiteestä käytettiin myöhemmin nimitystä työharjoittelu, työelämävalmennus tai työkokeilu. Työkokeilijoiden lisäksi palkattomaan työvoimaan kuuluvat mm. kuntouttavassa työtoiminnassa olevat, tähän toimintaan osallistui vuonna 2015 keskimäärin 18 649 henkilöä joka kuukausi.
Lukekaa tästä alta taas lisää.

Sertifioitu perseennuolija.

Eikun sertifikaattia suorittamaan töissä niin johan irtoaa titteleitä sekä nimikkeitä.

Ei kommentteja: