THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

maanantai 16. toukokuuta 2016

Kokoomuslaiset sosiaalipummit hämmentävät kansaa


Kokoomuslaiset sosiaalipummit hämmentävät kansaa



Kokoomuksen ehdokkaat: Sosiaaliturvan varassa on liian helppo elää

Suurin osa kokoomuslaisista kansanedustajaehdokkaista on sitä mieltä, että Suomessa on liian helppo elää sosiaaliturvan varassa.


Jos on helppoa miksi sitten eivät elä työmarkkinatuella n. 550€/kk käteen + voi saada asumistukea kuten mie 77€/kk ja tässä kaikki.

Miksi ei ihmiset ja suomeksi paskanlässyttäjät sitten luovu palkkatöistään jos tämä on liian helppoa. Suomeksi sanottuna nämä on umpi kahelien mielipiteitä. Nämä ketkä tätä paskaa syöntää suustaan ei ole valmiita itse edes alle 2000€/kk palkalla töihin on totuus.

Toisaalta olihan natseillakin kannattajat ja juutalaiset ja muun köyhät eli varmaan luksus elämään näitten huippuälykköjen mielestä hitleriä myöten. 

Terveisiä vaan paskalandiasta ja tätä samaa on kuunneltu jo noin 25 vuotta töissäkin jatkuvasti koko Suomessa ja vauhti vaan kiihtyy.

Orjafirmoihin tulee koko ajan lisää palkattomiatöitä jotta ei tarvia maksaa palkkaa. Onko kokoomuslaiset sinne hakemassa, hah haa ei koskaan jonka tietää afrikan savannilla olevat apinatkin eli tällä älyykkyys osamäärällä mennään ja kunnanjohtaja vetää vieressä yli 10000€/kk palkkaa :D :D :D Oulussa paljon lastentarhoihin palkattomiapaikkoja, egokeskus kun kaatui kun thtry teki kantelun aluehallintovirastoon niin keksittävä uusia kyykytys muotoja jotta kovapalkkaiset voi imuroida itselleen vaan rahaa naamapokerina.

Nää on samaa propagandaa etenkin kokoomukselta mitä oli neuvostoliitossa ja toiset valopäät vielä uskoo että tosiaan helppoa mutta kukaan ei ota lopputiliä töistään sitten. Suurin osa töissä olevista vaikka yli 4000€/kk nyt saavat olisivat aivan kusessa jos joutuisivat elämään sosiaaliturvalla on totuus. Kumma että kaikille näille kelpaa lapsilisät ja muut tuet kun ei ole kovempipalkkaisilla varaa edes elättää omia lapsiaan mutta kyllä sosiaalituet kelpaa.





Ei kommentteja: