THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

torstai 24. maaliskuuta 2016

Työttömät työllistää palkkaa nauttivia - hyvä bisness

Eipäs ole tehty huippututkimusta kuin paljon työttömät työllistää palkkaa nauttivia Suomessa. Se määrä on meinaan valtava miksi kannattaa työttömiä pitääkkin se puolimiljoonaa ainaskin.

Maahanmuuttajat työllistää ja hirveästi ja se vasta onkin suuri bisness. Imatrallakin Vuoksenhovi hotelli kannatti lopettaa ja ottaa turvapaikanhakijoita tilalle. Ja aina on 100% käyttö asti ja sitten voidaan naamapokerina sanoa hei me autamme. Ketään ei kinnosta auttaminen jos tästä ei saa henkilöt PALKKAA ELI VOI sanoa olemme töissä on totuus. Jos olen väärässä sitten kaikki luopuu palkastaan ja tekee työtään vapaaehtoisesti palkattomissa töissä nykin pääsiäset jne. jotta ei "syrjäydy".

Springhousin kouluttaja bisneksen ajatusten tonavat ja karpaattien nerot on onnensa kukkuloilla että saadaan uusia kyykytettäviä. Muistan kun olin yhdellä aivan hevon paska kurssilla kuinka tietokoneella etsitään töitä ja teet cv:n aivan kuin olisi palannut lastentarhaan 45 vuoden jälkeen :D

Sitten joku kouluttaja kyylää metrin päässä kin aivovammainen ihan oikesti ja ovat aikuisia ihmisiä, siis pitäs olla mutta täys vajakkeja sanon mie suoraan.

Muistan kun nuorena jo 18 vuotiaana kun mentiin postiin töihin niin saatiin suoraan palkkaa ja alettiin tekemään niitä töitä. Kuka oli UPM tehtaalla kuka missäkin niin nyt on näitä pilipali keksittyjä töitä joista toisille maksetaan palkkaa ja toiset leikki "työkokeiluissa" perkele karenssin uhalla. Kysyinkin taas pajalla kun ostin linnun pönttöjä ovat vapaaehtoisesti vai pakosta. Onneksi vapaaehtoisesti koska onhan monilla muutenkin puuhaa ja jos vapaaehtoisesti haluaa johonkin se on aivan eriasia kuten onhan urheiluseurojakin, metsätysseuroja ja monilla on omastakin takaa puuhaa etenkin omakotitaloissa jatkuvasti tai jos on kesämökki jne..

Rahaahan ihmiset haluaa jos töihin mennään, muuten kaikki olisi palkottomissa töissä mutta kummasti se raha motivoi kaikkia Alkon pääjohtajasta lähtien että tänne se 500 000€ tai postissa että alle 100 000€ vuodessa en liikahda edes koska tämä on "virallista ryöstämistä" kun rahaa lapioidaan palkkana. Lipi lipi.

Alkon johtaja tienasi kolme kertaa enemmän kuin pääministeri – tulot yli 36 000 € / kk



Postin johtajilla kovat palkat - pääministerikin kalpenee


Sitten paskapalkkaisille monoa jotta voidaan nostaa vielä enemmän palkkoja. Aivan umpi kahelien touhua ja tämä on sitä "talvisodan me henkeä varmaankin".

Ja valtio miettii miksi ei riitä rahaa palkanmaksuun kaikissa töissä edes ja miksiköhän on leipäjonoja ja toiset valopäät lässyttää paskaa että työttömien korvaukset on isot kun toiset saa enemmän lapsilisiä jopa mitä työttömän korvaukset voi olla kuukaudessa.

On tämä tavan sirkus.









Lähde : https://www.facebook.com/teppo.palmroos/photos_albums


Ei kommentteja: