THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

TE-Toimiston lain rikkominen ei erityisen moitittavaa, koska yleinen käytäntö ---> Pieni näpäytys

TE-toimiston virkailijan pitää noudattaa lakia, mutta ei sen noudattamatta jättäminen kuitenkaan kovin vakavaa ole. Suunnilleen näin voi kitetyttää Pirkanmaan ELY-keskuksen vastauksen asiakkaan tekemään kanteluun.

Siis jatkuvasti ihmiset saa Suomessa niin uskomattomia karensseja ja päätöksiä että ei näitä voi ymmärtää kukaan tervejärkinen. Mutta eihän näitä karensseja annakkaan tervejärkiset ja ole mukana näissä touhuissa kyykyttämässä ihmisiä josta vielä maksetaan :D

Työttömät työllistää jo niin valtavanmäärän jonnin joutavia ihmisiä tässä maassa ja touhut vaan lisääntyy. Äänittäkää jos mahdollista AINA kaikki keskustelut sekä puhelut jne.

Taas on tehty monista kunnista, yhdistyksistä kanteluita aluehallintovirastoon sekä oikeusasiamiehille. Eikö näitä persereikiä Suomeksi saa millään ruotuun jotka ei noudata edes Suomenlakia. Ja sitten näistä kyykytyksistä/kusetuksista vielä maksetaan :D


Tästä alta kannattaa lukea koko asia sekä lukea muitakin juttuja.

Lähde : http://sakutimonen.com/2015/07/pieni-napaytys/




Ei kommentteja: