THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

lauantai 25. heinäkuuta 2015

RIP KIRPY on palannut ! Luuserit kyykkyyn ....



Halutaan palkaton työntekijä
TYÖ ILMOITUS HÄVISI MUUTAMASSA PÄIVÄSSÄ. Saa nähdä mitä työministeri vastaa tai jos vastaa mitään virallisten tahojen kysymykseen tai joku muu sitten.


”Työelämä on vakavasti sairas. Palkkatyötä ei ole eikä tule, koska valtio omalla lainsäädännöllään kehittelee koko ajan uusia palkattoman työn nimikkeitä. Kaikkea tätä humpuukimaakarointia kutsutaan hurskaasti työllistämiseksi ja poliitikot, työnantajat ja media haukkuvat työttömät laiskoiksi työn vieroksujiksi, kun palkaton työ ei kiinnosta.”


Työtarjoukset tuplaantuneet, samoin sanktiot – näin valtio patistaa työttömiä töihin
Karensseja paukkuu mutta myös valitukset lisääntyy ja monet välttyneet karenssilta. Ei työpaikan ottaminen 80km säteeltä ole tosta vaan noin juttu koska työllä olevalla palkalla pitäs tulla toimeenkin sekä monilla voi olla lapsijärjestelyjä sekä miten julkinen liikenne kulkee jne. Ja monessa tapauksessa et saa työstä edes palkkaa tai palkka on aina joku 1100-1400€/kk brutto PRKL ja aivan sama vaikka on 30v työuraa ja vaikka DI koulutus. 
Aivan sairasta syyllistää työttömiä koska vika on aivan muualla. Tarjottaisi työpaikkoja joissa on palkka vaikka minimi 3000€/kk niin helpottaa kummasti työnvastaanottaminen sekä erillaiset järjestelyt elämässä. Vai että vielä palkattomia töitä pitäs tehdä tai paskapalkkatöitä joista ei ole kuin haittaa suurimmalle osalle jos ei kaikille. Mikäs siinä jos voisi kävellä kotonta töihin mutta etenkään maaseudulla ja muuallakaan asia ei ole näin vaan kaikesta tulee kuluja myös. Jo -90 luvulla töissä ymmärrettin että työelämä on sairas.






Lähde : https://www.facebook.com/teppo.palmroos/photos_albums


Ei kommentteja: