THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

tiistai 30. syyskuuta 2014

Pakkotöitä ihannoiville jotka saa tuki + 9€ päivä kulukorvauksen - koskee paskapalkaisia töitä myöskin


Kuntoutettavat kohta ilmaistöihin osakeyhtiöihin


Tiedoksi niille ketkä käyttää alaisinaan työttömiä jotka saavat tuki + 9€ päivä korvausta.

En nyt jaksa lässyttää mistä on kysymys jos päässä on vain nestettä kuka ei tajua tätä. Työnteko on semmoista josta saa palkkaa ja joka kerryttää eläkettä eikä tarvita tukia kun on myös niin paskapalkkatöitäkin että pitää silti olla tukia hakemassa. Eipäs nämä tuet koske maatalous, yritys yms tukiin vaikka on miljoona tilillä ;-)

Tässä linkkejä tänne jakoon.

Lähde : http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/3237073/kuntoutettavat-kohta-ilmaistoihin-osakeyhtioihin

Lähde : http://sakutimonen.com/2014/09/arkaan-paikkaan/

Lähde : http://sakutimonen.com/2014/09/mtk-innostui-orjista/

Lähde :  http://sakutimonen.com/2014/09/kasvavaa-kysyntaa/

Lähde : http://sakutimonen.com/2014/09/joka-tietoa-lisaa/

Lopuksi mikä voi laajeta koko Suomeen että näin ;-)

Työllisyyden hoitoon on keksitty Turussa uudenlainen keino. Kaupunki on palkannut yksityisiä henkilöstöpalveluyrityksiä etsimään töitä nuorille ja pitkäaikaistyöttömille. Jokaisesta uudesta työpaikasta yritykset saavat kaupungin maksaman tulospalkkion. 

Kummasti sitä rahaa löytyy tulospalkkioon, palkastahan ei saa puhua vaan että on työpaikka. Eli Turussa on töitä mutta työntekijöitä tarvitsevat eivät kerro tästä koska ne on niin hyvässä piilossa kuin Jukolan viestissä rastit. Samalla ketkä saa te-keskuksen kautta ehkä palkkatöitä niin toiset joutuu 9€ töihin, hah haa ;-)

Lähde : http://yle.fi/uutiset/turku_varvaa_yksityisia_henkilostopalveluyrityksia_etsimaan_toita_tyottomille/7498326

Turun seudulla muistakaa mennä 3.10.2014 infotilaisuuteen tai ilmoittaa esteestä jos selitys kelpaa jotta ette saa karenssia :D :D :D




Ei kommentteja: