THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Pakkotyö ilman TES palkkaa, pakkoharjoittelut joista ei tosille mitään hyötyä- pilipali työt ja harjoittelut joista ei mitään hyötyä


http://www.thtry.fi/


http://paskaduuni-info.fi/

Näistä pakkojutuista kannattaa lukea oikealla alempana olevia blogeja miten voidaan ihmisiä loukata tahallaan joilla kaunistellaan vaikka tilastoja. Nyttenkin monet on laittomissa töissä, harjoitteluissa vastoin lakia mutta eihän lakia ennenkään ole noudatettu.

TOTUUS KOSKEE

TÄMÄ YHTEISKUNTA ON SAIRAS.

Edelleenkin kehottaisin ihmisiä seuraamaan, kuka hyötyy työttömyydestä. 
Työttömyyttä ei ole tarkoituskaan poistaa.
Perkele, moni duunari on vielä enemmän kusipää kuin valtaosa poliitikoista.

Työttömillä käytävä bisness on suuri bisness nykyään jossa ihmisiä käytetään hyväksi. Jos halutaan palkata töihin siis oikeesti niin kunnon firmat, kunnat, valtio laittaa työpaikan hakuun ja alusta asti alkaa TES-palkan maksaminen 4kk koeajalla eikä mitään että tule harjoittelee 9€:llä tutustu työhön itkukurkussa jopa kovankin luokan ammattilaiset.

Ne kenellä on rahaa tai rikkaat vanhemmat, aviopuoliso töissä ottavat heti karenssin on totuus tai jos itsellä on rahaa säästössä ei varmala lähde te-keskuksen mihinkään toimintaan paitsi jos on joku mielenkiintoinen juttu, mutta yleensä niitä vähän. Isoilla paikkakunnilla on valintoja paljon ja jopa sopivia kursseja paljon tai koulutuksia joka hyvä. Monella aina töissä olleelle vaikka 55 vuotiaalle voidaan sanoa että lue uusi ammatti, varmaan joku lukeekin jos se olisi kiinnostava ja valmistuu 58 vuotiaana intoa täynnä töihin kun ei kerennyt päässä työttömyysputkeen edes. Sitten voikin mennä paskapalkkatöihin luomaan uraa.

Kävin imatran uimahallissa. yksi just eläkkeelle päässyt joka ollut pakkotöissä orjana sanoi muuttaa Sveitsiin jossa sukulaisia myös eikä palaa tähän paska Suomeen kun käymään joskus, yksi sanoi hän muutti Thaimaaseen kun pakkotyöt, pakkoharjoittelut, kaikki paska toi niin suuren vihan. Kaiken huippuna yksi muutti Filippiineille joka myös haukkuu nää paskajutut aivan pystyyn.

Kiva jutella näistä saunanlauteilla. Näin tekisin minäkin jos olisi mahdollista. Espanjaan, kyprokselle moni lähtenyt tästä sohjolan paskasta jos on mahdollisuuksia ja moni mennyt naimisiin paikallisen kanssa niin ei ongelmia, nää touhut ovat kuin CCCP:ssä tai DDR:sä joilla ei ole kaikilla ollut TÖITÄ JOISTA SAA oikeaa palkkaa eikä tarvia elää tuilla vaan käydä 9€ töissä, höpö höpö kursseilla, ja 1050€/kk palkkatuki töissäkään et voi käytännössä ostaa mitään vaan voit joutua jopa hakemaan tukia. Turha haaveilla omakotitalosta, kesämökistä tai paremmasta autosta.
Aivan sairasta nää touhut.

Miten on vaikea ymmärtää , jos ei ola pakkatöitä niin ei niitä halutakkaan kun käytetään hyväksi 9€ harjoittelijoita, pakotyöläisiä ja laitetaan ammattilaisia huuhaa kursseille joista ei mitään hyötyä paitsi saadaan sadat tuhannet ihmiset vihaisiksi, moni lähtee tilaisuuden tullen pois jopa Suomesta kuten itsekkin teen jos mahdollisuus tulee.

Parhaat tapaukset ovat SUomessa että ihmisiä irtisanottu töistä ja pakotettu tekemään karenssin uhalla samaa työtä 9€ päivä + työmarkkinatuella tai 1050€ palkkatuella josta ennen sai palkkaakin ja työ oli 8 tuntista.

Esim. yhdelle hitsarille joka tekitöitä 35 vuotta hitsarina te-keskus sanoi voisit mennä hitsauskursille oliko vuodeksi. Tämä ei ollut Imatralla eikä Lappeenrannassa vaan en sano missä. No se pääsi onneksi jo eläkkeelle ja ihmetteli miten jopa ammattilaisia kyykytetään karenssin uhalla.

""Näin UK:ssa. Paikalliset anti-workfare - aktivistit "merkitsevät" liikkeet jotka käyttävät ilmaisorjia. Olisiko tässä ideaa Suomeenkin?" eli suomeksi 9€ harjoittelijoita tai joille ei makseta TES sopimuksen mukaista palkkaa. Suomessa kannattaisi ottaa tämä käyttöön heti. Sitten eivät osta kyseisen firma tuotteita eivätkä käytä mitää palveluja jotka käyttää orjia hyväkseen"


Luoko pakkotyö tai -opiskelu tulevaisuudettomia nuoria?

Alta voi lukea lisää.

http://karilaurila.puheenvuoro.uusisuomi.fi/93251-luoko-pakkotyo-tai-opiskelu-tulevaisuudettomia-nuoria

Ei pelkästään laitonta

Eilen kirjoitin siitä, kuinka työvoimapoliittisena toimenpiteenä teetettävä ilmaistyö on vastoin rikoslakia. Facebookissa virinneessä keskustelussa kukaan ei kyseenalaistanut tulkintaani, mutta moni huomautti aiheellisesti, että on se vastoin monta muutakin asiaa. Se on vastoin sellaisia pikkuseikkoja kuin YK:n ihmisoikeusjulistus, EU:n perusoikeuskirja ja Suomen perustuslaki.

YK:n ihmisoikeusjulistuksen mukaan jokaisella on oikeus työhön, työpaikan vapaaseen valintaan, oikeudenmukaisiin ja tyydyttäviin työehtoihin sekä suojaan työttömyyttä vastaan. Jokaisella on oikeus ilman minkäänlaista syrjintää samaan palkkaan samasta työstä. Jokaisella työtä tekevällä on oikeus kohtuulliseen ja riittävään palkkaan, joka turvaa hänelle ja hänen perheelleen ihmisarvon mukaisen toimeentulon.

ILO määrittele pakkotyön työksi, jota joku joutuu tekemään vastoin tahtoaan, palkatta ja rangaistuksen uhan alla.

Alta voi lukea lisää ja Suomi ei noudata kansainvälisiä lakia eli periaatteessa jokainen te-virkailija voitas haastaa oikeuteen. Blogissa on paljon muutakin työttömille sekä orja eli pakkotöistä joista maksetaan vain 9€ päivä milläkin nimikkeelle joihin te-keskus pakottaa.

Lähde :  http://uuninpankkopoika.byethost31.com/2011/12/ei-pelkastaan-laitonta/

Osallistava pakko, ILO ja KKO

Sosiaali- ja terveysministeri Paula Risikko on suunnittelemassa ILO:n pakkotyötä koskevan yleissopimuksen vastaista toimintaa, jota hän  nimittää osallistavaksi sosiaaliturvaksi. Itse asiassa jo nyt voimassaoleva lainsäädäntö on vastoin tätä sopimusta. Se kävi selkeästi ilmi äskettäisestä KKO:n veronkiertoa koskevasta linjauksesta. KKO:n mukaan hallinnollisessa järjestyksessä määrätty seuraamus on rinnastettavissa rikoksesta annettavaan rangaistukseen.

KKO:n linjausta soveltaen kyseessä on rikoksesta annettavaan rangaistukseen rinnastettava seuraamus. ILO:n pakkotyötä koskevan yleissopimuksen mukaan pakkotyö on kaikenlaista työtä tai palvelusta, jota jonkin rangaistuksen uhalla vaaditaan joltain henkilöltä ja johon henkilö ei ole vapaaehtoisesti tarjoutunut. Hallinnollisessa järjestyksessä määrätty tukien alentaminen on rangaistukseen rinnastettava seuraamus. Suomessa on siis ollut yleissopimuksen vastainen tilanne jo vuodesta 2006 ja nyt sitä aiotaan laajentaa.

Alta voi lukea lisää

Lähde : http://uuninpankkopoika.byethost31.com/2013/09/osallistava-pakko-ilo-ja-kko/ 

http://thtry.fi/


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=452535208190329&set=a.380721678705016.1073741834.105513649559155&type=1&theater


Ei kommentteja: