THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

torstai 21. marraskuuta 2013

Mielenosoitus: Tehdään alipalkkauksesta historiaa! - 1. joulukuuta 2013 klo 14:00 - Kiasma Mannerheiminaukio 2, 00100 Helsinki, Finland




Laitetaan tännekkin tämä facebookista. Menkää ihmeessä ketkä pystyy, on varaa mennä koska muualta Suomessa työttömillä tai paskapalkkaisilla ei varaa mennä.

Mielenosoitus: Tehdään alipalkkauksesta historiaa! -  
1. joulukuuta 2013 klo 14:00 - Kiasma Mannerheiminaukio 2, 00100 Helsinki, Finland

Lisään tähän että näitä samoja paskoja on te-keskuksen 9€ orjaharjoittelut, työt, pakottamalla. Samalla Suomeen luodaan myös 1050€/kk osapäivä töitä eikä tarkoitus ole edes maksaa enemmän palkkaa 

Konsulttifirmat ja kouluttajafirmoille tämä on valtava bisness jotka hyötyy tästä ainoastaan.

Jos tarvitaan työntekijöitä niin miksi kaikki firmat, kunnat, valtio ei laita työpaikkaa hakuun kuten järkevät firmat tekee ja siinä kerrotaan kaikki ja työstä aletaan saamaan heti TES palkkaa 4kk koeaika myös. 
 
Mielenosoitus: Tehdään alipalkkauksesta historiaa!

Kansanliike Vastavoima käynnistää kampanjan mainosten ja ilmaislehtien jakajien laillisen palkan ja tasavertaisen kohtelun puolesta.

Historian romukoppaan ovat lentäneet niin tsaari, sääty-yhteiskunta kuin työnantajien sanelemat työajat. Kiitos tästä kuuluu vahvalle työväenliikkeelle. Vahvaa työväenliikettä tarvitaan myös nyt, sillä on aika tehdä alipalkkauksesta historiaa!

Mainosten ja ilmaislehtien jakajien palkka jää noin kolmeen euroon tunnissa, koska työnantaja kieltäytyy noudattamasta yleissitovaa sopimusta ja maksamaan jakajille kuuluvaa palkkaa. Oikeutta mainostenjakajille -kampanjan tavoitteena on saada jakajat nostettua ylös palkkakuopasta. Jakeluyritysten tulee välittömästi ryhtyä maksamaan jakajille laillista palkkaa ja noudattamaan alan yleissitovaa työehtosopimusta.

Kansanliike Vastavoima kampanjoi Posti- ja logistiikka alan unioni PAU:n tukena jakajien alipalkkauksen lopettamiseksi. Kehotamme alipalkattuja mainostenjakajia jättämään työnantajalleen hakemuksen lainmukaisista palkkasaatavistaan. Vastavoima avustaa jakajia palkkavaatimuksen tekemisessä työnantajalle.

Oikeutta mainostenjakajille -kampanja käynnistyy mielenosoituksella Helsingissä sunnuntaina 1.12 klo 14. Kokoontumispaikkana Kiasman edusta.


Mielenosoitus kulkee Kansallismuseon ohi. Mielestämme alipalkkaus on syytä museoida, jotta tulevat sukupolvet tietävät alipalkatun työn teettämisestä vielä 2010-luvulla.

Tule mukaan, viedään yhdessä mainostenjakajien alipalkkaus museoon!

http://oikeuttamainostenjakajille.org/



Mannerheiminaukio 2, 00100 Helsinki, Finland

Lähde :  https://www.facebook.com/events/1386043828307470/?source=1 



Ei kommentteja: