THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 4. lokakuuta 2013

Suonenjoella säästetään: Toimeentulotukeen suunnitellaan rajuja leikkauksia

Suonenjoen kaupunginhallitus käsittelee asiaa maanantaina. THT on ollut yhteydessä yhteen valtuutettuun ja ilmoittanut, ettei tuollainen kaikkia koskeva leikkaus ole lain mukaan mahdollista. Jos Suonenjoen kaupunginhallitus kaikesta huolimatta tekee leikkauspäätöksen ja kaupunginvaltuusto hyväksyy sen, oikea valitusosoite on hallintokantelu aluehallintovirastolle.Se on ainoa, joka pystyy asiaan heti puuttumaan. 
Suonenjoella pannaan kaikki toimeentulotuen hakijat kieltäytymään aktiivitoimista, koska se on ainoa keino leikata toimeentulotukea. Millaisenhan aktiivitoimen he keksivät, jotta kaikki saadaan kieltäytymään? (THT)

Tehtäviä : Nyt moni miettii mitätöitä voidaan teettää, mitä vaaan mutta palkkaa et saa saaa esim. siivous, haravointi, ATK-OPETUSTA, maalausta, roskakatostentekemistä, kiinteistöhuolto,hiihtolatujen tekemistä eli mitä vaan mutta ilman oikeaa palkkaa, Rakennneustöitä, purkaa kunnan rakennuksia, yksi oli vai pari prispan pullon palautuksessa jne.... Akateemiset voi olla oikeusaputoimistoissa, virastoissa jne.Voin päivittää listaa myöhemmin.  Pitää tartistaa listaa, kunnanjohtajan tointa ei kai ole hoidettu koska pitäs saada palkkaakin ;-) Tässä esimakuaa. Urheilukenttienhoitoja jne. uinninvalvontaa, uimalan kahvilan pitoa. Näin ei tarvia palkata kunnan itselleen väkeä ja rahat saadaan parempien taskuihuin ja tulee säästöä esim. Viipurin matka oli tossa ja tallinnannan matka jne.toisissa kunnissa. kun ei ole sitä rahaaa ;-)

Säästöjä : Kunnan&Valtion viinakulut, lounaat, aamukahvit&sämpylät. Ainut että näissä joutus sitten itse ostamaan kaiken tai olemaan ilman tai tuomaan eväät. ns. tykypäivät joissa pyöritetetään suksisauvoja niskanympäri jos vaan krapula sen sallii, saunat ja muut mukavuudet jotka liittyykin kunnalla%valtiolla töihin (saa nauraa vaikka peräsuoli lentäisi lähimmän kunnan paistinpannulle.

Suoraan asiaa, miksi vitussa ei säästetä sieltä missä on rahaaa ja se menee herrojen myös tietyn tittelin omaavan  perseeseen aivan turhaan, eikun Viipuriin&Svetogorskkiin tekemään matkaa kumman vuoro se nyt onkaan tai  Pietariiin egomatkaa että olipakiva tavata taas. Lähikuntiin kannattaa olla yhteyksissää mahdollisimman paljon jotta kilometrirahat laulaa ja päivärahat kasvaa. Lapissa nyt  hyvätä ruska ilmat ryypätätä ja palaveria pitää kunhan kuulen lisää.

Romaanininhan näistä voisi kirjoittaa mistä  mistä sitä pitää säästää, vitun 80% työttömien tuista, kaheleita oman navan tuijottajia narsisteja. Verotiedoista jo näkee mistä tai keneltä pitää säästää ja mistä kuluista on kyse  mihin ne rahat menee jotain 25 vuotta tehty monissa kunnissa.


 Sakari Timosen kirjoitustässä. 

Eduskunnan oikeusasiamies ei voi tehdä mitään muuta kuin antaa huomautuksen vastaisen varalle ja sekin käsittely kestää ainakin vuoden.

Aluehallintovirasto on paikka, johon hallintokantelu tehdään ja se puuttuu suoraan kunnan asiohin. Kantelu tullaan tekemään THT:n puolesta , mutta toki muidenkin kannattaa se tehdä.
 Ja tämä tapa leviää kuin Neuvostoliitossa Suomeen/Eurooppaan jos kansa ei vastusta ja yritä laittaaa laittaa vastaan. Päättämissä olevat juoksevat yleensä pakoon koska heillä on se vastuu josta maksetaan.

Mitäs ammattiliitot tekee, kaivaa persettään kuten tähänkin asti yleensä.
Se pakkotyöhän olis myös laitonta joten jos suostutn niin saadaan Imatra kuuluisaksi satojentoimittajien toimessta, ei ole pakottaneet paskahikipajoille jne toistaiseksi. Halukkaita olisisi paljon tekemään pakkotöistä juttua.
 Ketkä nyt tekee näitä töitä joutuvatkohat nekin samoilla työehdoilla 30h töihin samalalla palkalla kuin pakotetetut kunnalle töihin jatkossa;-)
 C.C.C.P , työ on tärkeintä mitäs sitä palkalla väliä duudarit ajattelee karpaattien nerot. Työttömyysluvutkin saadaan 0% :iin kuten hyvinä Neuvostoliitonnaikoina.

Brittityöttömät hanttihommiin - 30 tuntia viikossa tai tuet pois
Tähänkö meilläkin pyritään pidemmällä aikajänteellä?

"Suunnitelman mukaan pitkäaikaistyöttömiltä poistetaan työttömyysetuudet, jos he eivät suostu tekemään vapaaehtoistyötä 30 tunnin verran viikossa. " 

Kunnan ei tarvita kalliita 40tuntia viikossa olevia palkansaaajia, saakohan noi lomia, ylitöitä edes. Säästöjä pitää saadaa.
Tässä olisi kohde Suomeen mistä saisi säästöjä, ai mutta ovat ammattilaisia. Lisää palkkaa koska vastuusta pitää maksaa ja sama näillekkin. 
Nyt joku sanoo että ei noi ole mitään, miksi ei teetätetä 9€ päivä korvauksella sitten jos eivät ole mitään.
 Muistakaa työtön ei saa auttaa naapuria kun ensilumet sataa esim firmaltalta joka tekee lumitöitä ja tietenkin kaikki atk-työt pitää tilatata firmalta koska kilpailu vääristyy jos aina tehdään ilmaiseksitöitä ilmanpalkkaa. Paitse itselelle saa ottaa rahaa jotta ego kasvaa.

Lapin Kansa: Työtön ei saa edes auttaa kaveria

Työtön keitti ilmaiseksi kahvia kierrätyskeskuksessa – Pirkanmaan TE-toimisto katkaisi tuen






Professorit: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL rikkoo perustuslakia. Tämä on maantapa ja lakia rikototaan ja paljon Suomessa., koko elämähähän tätä tehty ja homma vaan jatkuu. Saanotaan vaan sitten että maantapa kuten D.D ja R:ssä.



Ei kommentteja: