THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 11. lokakuuta 2013

Sosiaaliturva tarvitsee täysremonttia - Kohti pakkotyöyhteiskuntaa

Tässä linkeistä pari juttua mistä on oikeasti kysy kun moni ihan pihalla totuudesta ja Tatusta.


Sosiaaliturva tarvitsee täysremonttia

Lehdissä on ollut juttua sosiaaliturvan väärinkäytöstä. Tai siis kuvitteellisesta Tatusta joka elelee pelaamalla videopelejä käymättä töissä. Hän nyhtää sossulta 1 100 € kk. Tarkemmin määriteltynä jos kyseessä on oikea ihminen, hän tietysti saa työmarkkinatukea, asumistukea ja toimeentulotukea niin että asumiskulujen jälkeen tassuun jää reilu 400 € kk. Myös toinen syöttiläs on paljastunut. Eläkkeelle näytellyn masennuksen avulla keplotellut henkilö.

Ensimmäinen henkilö on menetellyt lain mukaan, ihmiselle kuuluu suomen ylikattavassa sosiaaliturvassa ”Toimeentulotukilaissa säädetty, vuosittain kansaneläkeindeksillä tarkistettava perusosa on perustoimeentulotuen pohja. Täysi perusosa on vuonna 2013 yksin asuvalla 477,26 euroa kuukaudessa. ”

Siis asumiskulun jälkeen, kun omavastuu on vähennetty, helsingissä 600 e kk vuokraa maksavalle henkilölle täytyy jäädä elämiseen tuo 477,26 e. (Laskelma ja linkit alla)
Tulot 1098, Asumismenot 620

Lähde : http://auvorouvinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/151386-sosiaaliturva-tarvitsee-taysremonttia

Kohti pakkotyöyhteiskuntaa

Eduskuntaa myöten on pöyristytty työnvieroksuja Tatun tapauksesta ja suurin pöyristyjä on ollut kokoomuksen Ben Zyskowicz. Moni muukin kansanedustaja pitää sietämättömänä työttömien loisimista laiskoina sosiaalietuuksien varassa ja osa kansasta ulvoo samaa raivoa. Työttömät on pantava kuriin ja töihin, koska tekemätöntä työtä tässä maassa riittää. Riittääkö sitä?

Työ- ja elinkeinoministeriön työllisyyskatsauksen mukaan elokuun lopussa TE-toimistoissa oli kaikkiaan 499 800 työnhakijaa. Määrä on 45 100 suurempi kuin vuotta aikaisemmin. Kun työnhakijoiden määrästä vähennetään palkkatyössä olevat, saadaan työttömien määräksi 421 100 henkilöä. Heistä palkkatuella on 27 200, palkattomassa työkokeilussa 18 100 ja koulutuksessa 29 300. Uusia avoimia työpaikkoja ilmoitettiin TE-toimistoihin elokuun aikana 35 900 eli 5 800 vähemmän kuin edellisen vuoden elokuussa.

Palkkatyötä siis ei ainakaan riitä, mutta ei sitä ole tarkoitus tarjotakaan. Työttömät on saatava töihin palkatta.

Lähde : http://sakutimonen.blogit.fi/kohti-pakkotyoyhteiskuntaa/


 

Ei kommentteja: