THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

maanantai 29. lokakuuta 2012

Nukkuva kansa

Hah haa ei voi kuin nauraa eilisiä vaaleja, ennustin etukäteen sosiaalisessa mediassa että nukkuvien  puolue ratkaisee kaiken ja Kokoomus kiittää tästä ja näinhän siinäkävikin. Äänestys prosentti vain 58.2% . Lisätään tähän alkuun että nämä vaalit olivat myös protestivaalit tällä aktiivisuudella mutta vain oikeilla äänillä voi päästä vaikuttamaan.

Jos vaaleissa nukkuminen lasketaan myös kannanaotoksi, puolueiden kannatusluvut muuttuvat mielenkiintoisiksi. 



Muutama kommentti uutisista sekä netistä muutama alkuun.


- Tämä luku on vaalien suurin pettymys: ”Syytä huolestua”
- Kun jäädään alle 60 prosentin, on jo syytä huolestua vaalien legitimiteetista, Antero Kekkonen sanoo.
- Pohjoismaisessa traditiossa tämä on huolestuttava luku.
- Samaa mieltä olivat puoluejohtajat Ylen haastattelussa.

Netistä muutama poiminta :
- Jos tämä 41.8 % katsoo, että asioihin vaikuttaminen ei kuulu heille äänestämisen vertaa edes, heille ei pitäisi kuulua myöskään tukia eikä etuja yhteiskunnan taholta.
- Tällä äänestysaktiivisuudella demokratia ei toteudu eikä toimi koskaan.
- Siis nukkuvat äänestivät voiton Kokoomukselle ja kansa näin haluaa.
- Demokratia hävisi

Yritin etsiä pilakuvia facebookista mutta en löytänyt niitä nyt jossa oli Kokoomus mainos sekä RKP mainos että älkää äänestäkö se on ääni on meille. Näinhän se menee koska Kokoomuslaiset ja RKP läiset äänestää varmaan lähes 100%:sti aina.

Nuoret, opiskelijat, työttömät, vähäosaiset eläkeläiset eivät varmaan äänestäneet eli ne kenellä menee huonoiten, nyt sitten alkaa taas rutinat. Itse tekisin lain että ne ketkä ei äänestä eivät saa sitten mitään tukia eikä palvelujakaan. 

Opiskelutuet pois, asuntotuet pois, työmarkkinatuki pois, terveyskeskuksiin ei pääse, ei kirjasto palveluita, ei mitään. Siis eihän toi äänestys tulos kerro yhtään mitään mitä mieltä koko kansa on, se kertoo vaan mitä äänestäjät äänesti. Se kertoo että toisia ihmisiä ei kiinnosta pätkääkään asiat ja ovat menettäneet uskon politiikkaan jos näin pieni äänestysprosentti. Tämä on huolestuttavaa kun maa täynnä ongelmia ja järkyttävä massa työttömyys, kuntauudistus tulossa, terveyspalvelut uusiksi jne.

Suomeksi voidaan karrikoiden sanoa että rikkaat tai hyväosaiset äänesti tai kenellä menee todella hyvin ja ne kenellä asiat päin persettä eivät äänestäneet ollenkaan tai vain murto-osa. Siis sanon karrikoiden eikä mitään saivartelua koska itsekkin äänestin vaikka yleensä sanon en äänestä vaikka äänestän koska vihaan politiikkaa yli kaiken. 

Se on pitkälti paskanpuhumista omien asioiden tai oman puolueen asioiden ajamista eikä koko kansa asioitten ajamista aloittaen vanhuksista, köyhistä, sairaista vaan hyväosaisten leikkikenttä puhua sontaa josta maksetaan. On poikkeuksiakin joka hyvä.

Voin taata että nyt Suomen asiat saadaan päin persettä Suurelle osalle kansasta. Kunnat palkkaa orjatyöläisiä pakkotöihin kuntiin 9€ päivä korvauksella sekä 1050€/kk palkatuella töihin 2013 alkaa uusi projekti. Repikää nyt sitten tästä iloa sadat tuhannet tai jopa 500 000 kun YT:t paukkuu, ei kuntien kannata palkata töihin porukoita kun voidaan työkkäristä ottaa halvalla porukkaa karenssin uhalla koska monella ei varaa ottaa karenssia. hah haa sanon minä.

Tässä pari huumori juttua perään, sitä saa mitä tilaa ja Koomus ansaitsi voiton koska sen äänestäjät ovat lähes 100% aktiivisia ja täytyy sanoa että suuri osa Suomalaisista on hölmöjä tai sanotaan sitten passiivisia  ja kyllästyneet kaikkeen. 

Nyt vaan sohvalta vaikuttamaan asioihin 4 vuotta kun olisi tarvinnut eilen vaan osata ruksata joku numero kopissa mistä puolueesta vaan ja joku ehdokas edes koska se ei olisi ollut 41.8%:lla missään tapauksessa Kokoomus eikä RKP vaan joku muut tasaisesti niin koko vaalitulos olisi aivan erillainen.

Sitä saa mitä tilaa. antaa Kokoomuksen juhlia, kiitos nukkuvien puolue Terv. Jyrki/Kok








Tässä kuva Madridista paripäivää sitten





Ei kommentteja: