THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

keskiviikko 29. elokuuta 2018

Varoitus mistä voi tulla myös karenssia

Olen itse tiennyt tämän mutta eihän voi kaikki tietää koskaan mihin sirkukseen ovat päässeet vaan murto-osa vaikka puhuisi/auttaisi/kirjoittaisi somessa 10 vuotta lähes ammatikseen eikun siis työttömänä luuseri paskana, lyönvetoa tiedän enemmän laista ja asioista mitä suurinosa työkseen tekevät työttömien parissa olevat "asiantuntijat".
Pian tulee lisää uutisia mitä kuulin ja katsotaan mitä !

Oletan että jos sovittu työkokeiluksi keskiviikko, torstai, perjantai työtön päättää tehdä vielä tiistain ilman 9€ huippu korvausta varmala tulee karenssia jos kertoo tästä te-toimistoon/kelaan koska on rikottu sopimusta.

Joten olkaahan varovaisia koska ei näissä touhuissa maalaisjärkeä voi käyttää aikuiset ihmiset koska näin työllistetään valtavaa määrää valtion töissä olevia palkkaa saavia koska se on toisten työtä josta saa hyvän mielen sekä rahaa palkkana ;-)

Mitäs jos tulee laki tai sääntö että työttömän saa teloittaa bonuksena jos ei tottele tai joutuu vankilaan niin tottakai kaikki tekee näin että jee me tienataan tällä ja tämä on meidän paljonkin lukeneiden työ ;-)




Susanna jousti työkokeilussa, Kela vei tuen – ”Saisin enemmän, jos makaisin kotona”




– Menin vapaaehtoisesti työkokeiluun, hän kertoo Taloussanomille.Susannan piti saada ajalta sama työmarkkinatuki kuin ilman kokeilua ja lisäksi kulukorvausta yhdeksän euroa tekemältään työpäivältä. 

Toisin kävi. Työnantaja on yksinyrittäjä ja osapuolet tekivät työsopimuksen, jonka mukaan Susanna on töissä yhdestä kahteen päivää viikossa keskiviikkoisin, torstaisin tai perjantaisin. Koska työnantajalla ei aina ollutkaan työtä juuri näinä päivinä, he vaihtoivat päiviä.

Työsuhde alkoi heinäkuun alussa, mutta yrittäjä halusi pitää kaksi ja puoli viikkoa lomaa. Hän ja Susanna ajattelivat, että kaksi aikuista ihmistä voivat keskenään sopia asioista ja 1–2 päivää viikossa on sama kuin 4–8 päivää kuukaudessa, eikä ole väliä, mitkä päivät täsmälleen ovat.


Susanna oli töissä ensimmäisen vajaan lomaviikon maanantaina ja pois kahtena seuraavana viikkona. Kuukauden työaika ei kuitenkaan lyhentynyt, sillä Susanna teki myöhemmin noilta ”sisään” viikoilta jääneet päivät. Hän ilmoitti todelliset päivät Kelaan.Kelassa tulkittiin, että Susanna oli ollut poissa työkokeilupaikalta. 


Häneltä jätettiin maksamatta työmarkkinatuki kolmelta päivältä 20 päivän ajalta.Susanna harmittelee, että olisi saanut enemmän, jos olisi maannut kotona.– Näyttää siltä, että Kelalle on parempi, jos en tekisi mitään.

Lue tästä alta lisää.


Lähde : https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005798259.html





Lähde : Teppo Palmroos ja toinen jostain somen ryhmästä

Ei kommentteja: