THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

lauantai 19. joulukuuta 2015

Orjia, pakkotyötä, palkatontatyötä lisää jotta Suomi saadaan nousuun - hyvää joulua

Ne ketkä on vastikkeellisentyön kannalla eikä että jos on töitä pitäs maksaa kaikille palkaakin jolla tulee toimeen niin miksi nämä paskan lässyttäjät Suomeksi sanottuna eivät itse luovu palkastaan ja tee nykyisiä töitään vastikkeellisena + 9€ päivä kulukorvauksella tai olemattomalla palkkatuella joka on sentäs palkka vaikka paska jossa kertyy eläke jne. Missä nämä vapaaehtoiset ovat jotka voisivat toimia esimerkkinä koko kansalle että joku toinen saa heidän palkan vaikka 2500-20000€/kk ja itse tekisivät töitä jatkossa jatkuvasti vastikkeellisena.

Siis näissä touhuissa on pakotettuna karenssin uhalla myös yli 50 vuotiaita vaikka olisi 10-35 vuotta työuraa takana, apinatkin nauraa näille touhuille Afrikassa savannilla puissaan miten hölmölä tämä Suomi on kun isomäärä ihmisiä hyötyvät näin itse "orjista" rahallisesti ja samaa mantraa jauhavat että ihmiset syrjäytyy muuten. Miksi ne itse eivät syrjäydy kun työttömät työllistää heitä, Suomessa olisi eniten töitä kirveellä ja sirpillä. Eikun Pohjois-Koreasta hakemaan konsulttiapua tähän hölmölään. ;-)

Miksi nämä neropatit ei mene jauhaa tämä samaa sontaa Espanjaan tai Aasiaan jossa on kymmeniä tuhansia Suomalaisia jotka eivät tekee koskaan töitä eikä ne ole syrjäytyneitä eikä Floridassa olevatkaan vaikka eivät ole eläkkeellä ;-)



Tekevälle palkatontatyötä :


Kuntouttavan työtoiminnan paikkoja on runsaasti Forssassa kaupungilla, yhdistyksillä, seurakunnalla ja Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymällä. Uusia paikkoja hankitaan tarpeen mukaan, sillä jokaiselle asiakkaalle pyritään löytämään yksilölliset ja henkilökohtaisesti räätälöidyt ratkaisut ja polut kohti työelämää. Työllistyminen on myös kuntouttavan työtoiminnan tavoitteena.
Näin mainostaa työn runsautta Forssan kaupungin työllisyyspalvelut Työvoitto. Työ tehdään kuntouttavana työtoimintana eli siitä ei ole aikomustakaan maksaa palkkaa. Linkin sivuja ei tarvitse kauan availla, kun sieltä löytyy se vanha tuttu kuvio. Samaan työllistämisyksikköön kuuluvassa työvalmennuskeskus Aktiivissa tehdään erilaisia  alihankinta-, kokoonpano- ja pakkaustöitä.
Lue lisää tästä alta ja näitä samoja touhuja on koko Suomessa ;-)






Ei kommentteja: