THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Aku työkkärissä - ohjeita kun menet te-toimistoon

Tässä ohjeita jos joudut menemään te-toimistoon. Lisään tähän alla olevaan blogi listaan että älä auta vanhempiasi tai hae sairaslomaa jotta olet 24/7 te-toimiston käytettävissä tai yleensä älä kerro että teet mitään etupäätänsä ;-)


Kun ihminen menee TE-toimistoon, hänelle toitotetaan, että ole aktiivinen. Älä päästä itseäsi lakastumaan. Etsi työtä ja ellet työtä saa, kehitä itseäsi. Opiskele vaikka. Kertomatta jätetään, että saatat menettää työttömyysetuutesi, jos ryhdyt kehittymään liikaa tai väärällä tavalla. Väärä tapa on lähteä keittämään sumppia vapaaehtoisten järjestämään tilaisuuteen. Oikea tapa on mennä kehittymään TE-toimiston järjestämälle kolmen tunnin mittaiselle kurssille, jossa opetetaan klikkaamaan enteriä. 

Vääriä tapoja on ministeriössä listattu oikein urakalla, kuin ei parempaa tekemistä olisikaan. Muistakaa nyt, että ette ryhdy tapetoimaan, ettekä rakentamaan kesämökkiinne terassia. Kukaan ei ministeriön ja TE-toimiston yhteisen linjauksen mukaan kykene aktivoitumaan siunatulla vapaa-ajallaan vaan tällaiset suur-urakat ovat ehdotonta päätoimista työtä. Olkoonkin, että 70-luvun kiemurakuviotapettinne on mummovainaan kellarivarastosta löydettyä ja terassin puutavara ostettu jo vuonna -85. 

Välttääksemme suunnattomat kyselyruuhkat TE-toimistoihin tämän asian tiimoilta, annan tässä yleispätevät pika-ohjeet siitä, miten työttömät halutessaan saavat aktivoitua:


Lue tästä lisää miten kivaa on kun työttömät työllistää vinon pinon palkkaa nauttivia järjen jättiläisiä joita tässä maassa näyttä läytyvät joka puolella Suomea.

Lähde : http://elenauusitalo.weebly.com/blog/sohvalle-mars




Ei kommentteja: