THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 5. kesäkuuta 2015

Rip Kirpy kyykyttää työttömiä - Kun rikos ei ole rikos

Laitampa tämänkin tänne jakoon ja menkää kommentoimaan tonne blogiin tai facebookkiin.

Olen monesti sanonut, että jokainen kuntouttavassa työtoiminnassa olevilla työttömillä palkatonta työtä teettävä kunta pitäisi haastaa oikeuteen kiskonnantapaisesta työsyrjinnästä. Niin käy yrittäjille, jotka teettävät alipalkattua työtä. Kuntien rikos on astetta törkeämpi, sillä kunnat eivät maksa palkkaa ollenkaan. Samalla kunnat syyllistyvät myös toiseen rikokseen.
Lukekaapa ensin tämä rikosuutinen yrityselämän puolelta. Teini-ikäinen kiinteistö- ja siivousalan yrittäjä keksi pestata palvelukseensa kapungilta kesätyösetelin saaneita nuoria. Nämä antoivat setelin yrittäjälle. Työsopimus solmittiin, mutta töitä ei tehty. Yrittäjä muutti silti palvelusetelin rahaksi, antoi osan rahoista työntekijälle ja piti valtaosan itse.
Kunnat tekevät ihan samaa sillä erolla, että ne eivät anna erehdyttämällä saamistaan rahoista senttiäkään olematonta työtä tekeville työttömille. Se käy näin: lue alta lisää minkälaisessa maassa elämme ja minkälaiset ihmiset pitävät yllä näitä touhuja välittämättä mistään mitään muusta kuin omista eduistaan.
Lue tästä alta lisää



Ei kommentteja: