THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

torstai 11. huhtikuuta 2013

Sasi ja nuoret laiskurit - Mielien muokkausta

Mainostetaan tähän tämmöinen kirjoitus, siis tahallaanko ihmiset kiusaa toisia vai onko ihmiset niin pihalla kaikesta vai nauttiiko toiset työttömien sekä ihmisten kiusaamisesta sitten että saatiin ilmaiseksi tai olemattomalla korvauksella satoja tuhansia töihin jotta itse voidaan saada näitten avulla hirveet voitot tililleen palkkana.

Wespa meni töihin



Olen kirjoittanut aiemmin että yhdelläkin temppupajalla Suomessa siis johtaja saa 4700€/kk palkkaa. Ja siintä alaspäin päällikkö armeijalle palkat. Kummasti ovat motivoituneita ottamaan työttömiä alaisikseen nämä neropatit jotka pitävät vielä itseään hyväntekijöinä että työtön saa töitä, mitäs työtön rahalla tekee kun annetaan vaikka se työmarkkinatuki + 9€ päivä korvaus tai vaikka palkkatuki 1050€/kk brutto että saat puuhasteltavaa 5 tunniksi päivässä tai kuntalisällä palkka voi olla 1150-1350€/kk brutto 6,5 tuntia päivässä. Tai kuten yhdelle ex-työkaverille 867€/kk palkka yli 30 vuotta työuran jälkeen. Ei jären häivää, paitsi nää Hitlerit nauttii orjuuttamisesta ja hyväksikäytöstä.

Eihän sitä palkkaa nyt kannata maksaa 8 tunnista kuten oikeissa töissä vaikka raapisi persettä päivän saa 8 tunnilta palkkaa joka voi olla vaikka 3000-8000€/kk kunnalla riippuen kuinka hieno on titteli ja jos osannut puoluepassin hoitaa hyvin hyväveli järjestöjen kanssa niin palkanhan päättää vaan ihmiset vaikka terottaisi kyniä päivät pitkät ja tekisi raportteja työttömistä että miten niitten aika menee orjina. Sitten laitetaan nimike vaikka työvalmennus päällikkö jotta se tuntuu hienolta, päällikkö sanasta saa sen ylimääräisen palkkalisän heti jotta voi päteä virallisesti sekä pitää itseään huippu tyyppinä sekä auttajana kun vaan itse hyötyy rahallisesti toisten kautta.

Kumma nykyään kun tietty osa kansasta kannattaa Neuvostoliiton touhua että tossa on töitä mutta palkalla ei tee mitään kuin ostaa ruokaa ja voi käydä vaan töissä, sitten itse vedetään sitä palkkaa että puhutaan paskaa suomeksi että vastuusta maksetaan että kärsikää, haluatko sitten karenssin jos et suostu. Hi Hitler ja Stalinin hymy päälle jotta voi leikkiä päällikköä tai kuka mitäkin valmentajaa jne.

Monet professoritkin ja muut valopäät ovat aivan pihalla perusasioista kuin pienet lapset, ja sitten voidaan ottaa jossain vaiheessa 21.5 kerroin toimeentulotukeen jolloin ei saa sähköä, kotivakuutusta tämän kertoimen takia. Mutta eihän päättäjien ja tutkijoiden toisten tarviakkaan osata perus asioita koska ne saa palkkaa vastuusta eli Suomeksi tittelin mukaan vaan. Onneksi ei kaikki sentään ole aivan pihalla mutta moni töissä oleva aivan pihalla kuin apukoululainen pikku kakara että onhan 1+1=2. Onhan, teen raportin tästä kun tutkin vuoden ensin asiaa palkkani edestä.

Näillä touhuilla on tämä taipumus vaan eli Mielien muokkausta.




sakutimonen @ Keskiviikkona, Huhtikuun 10. 2013
Työttömät nuoret muuttavat kotoaan ja elävät sitten toimeentulotuella viitsimättä mennä töihin. Toimeentulotuki tarjoaa niin hyvän elintason, että nuoret mieluummin laiskottelevat ja antavat muiden elättää itsensä. Siksi alle 25-vuotiailta on otettava toimeentulotuki pois ja heidän työmarkkinatukensakin on annettava kunnille tai suoraan muille työnantajille nuorisotakuun nimissä. Näin myös huonosti palkattu työ rupeaa laiskureille maistumaan. Tässä olikin kiteytettynä kansanedustaja Kimmo Sasin kirjallinen kysymys hallitukselle.

Tämä kysymys osoittaa, että Sasi ei elä tässä todellisuudessa tai ei ainakaan osaa laskea. Lisäksi hän ei tunne perustuslakia, koska olisi noinkin kevyesti valmis asettamaan ihmiset iän ja sosiaalisen statuksen perusteella eriarvoisiksi lain edessä.

Sasi tuntuu sekoittavan toimeentulotuen ja työmarkkinatuen. Ei niitä molempia täysimääräisenä yhtä aikaa saa. Jos henkilö saa työmarkkinatukea, niin hän ei yleensä saa ollenkaan toimeentulotukea tai saa sitä tarkan laskelman perusteella hyvin vähän. Jos hän on menettänyt työmarkkinatuen, niin vasta sitten saa täysimääräistä toimeentulotukea.

Jos Sasin vaatimuksen mukaisesti työmarkkinatuki annettaisiin työnantajille työllistämistä varten, niin paljonko saataisiin ostettua työehtosopimusten mukaista työaikaa? Työmarkkinatuki on 34,46 euroa arkipäivältä, joten eipä sillä minkään alan työtä kovin monta tuntia saataisi.
Yksin asuvan toimeentulotuki on 477 euroa kuukaudessa. Paljonkohan Sasi arvelee sillä summalla saatavan työehtosopimusten mukaisesti palkattua työtä?

Miksi minä puhun työehtosopimusten palkan mukaisesta työstä? No ihan siksi, että alle työehtosopimusten ei työtä saa teettää. Siinä nimittäin tulee hyvin äkkiä vastaan rikoslain 47 luvun 3 a §, joka sanoo näin:

Jos työsyrjinnässä asetetaan työnhakija tai työntekijä huomattavan epäedulliseen asemaan käyttämällä hyväksi työnhakijan tai työntekijän taloudellista tai muuta ahdinkoa, riippuvaista asemaa, ymmärtämättömyyttä, ajattelemattomuutta tai tietämättömyyttä, tekijä on, jollei teosta muualla laissa säädetä ankarampaa rangaistusta, tuomittava kiskonnantapaisesta työsyrjinnästä sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

Sasi on heppoisin eväin liikkeellä vakavassa asiassa. Tarkoituksena lienee pakottaa työttömät tekemään työtä ihan millä tahansa työnantajan määräämällä palkalla ankarien sanktioiden uhalla. Kun toimeentulotuki poistetaan, niin kurjakin palkka kelpaa. Kätevintä on tietysti laittaa kaikki työttömät palkattomiin töihin pelkällä työmarkkinatuella. Kokonaan toinen asia on sitten se, millä Sasi  mahtaa kuvitella näiden ihmisten sitten elävän.

Ehkä pelkällä työn ilolla. Sehän se tuntuu nykyisin olevan tärkeintä eikä palkasta enää sovi edes puhua.

Lähde : http://sakutimonen.blogit.fi/sasi-ja-nuoret-laiskurit/





Ei kommentteja: