- Nyt se on tutkittu: psykopaatit yleinen näky pääjohtajana
Miksi jaan täällä samoja kuin muualla monet jakaa, siksi koska monet ei tule facebookkiin ja muuhun sosiaaliseen mediaan niin laittelen tänne siksi näitä myös jakoon jotta nämä tavoittaisi mahdollisimman monta lukijaa.
Tähän nämä monet toimet menee, monet väittävät kun itse saavat palkkaa etteivät työpajan, työntekijät ole työntekijöitä, vaan palveluja saavia asiakkaita. Näin sitä terminologialla kikkaillaan. He nimittäin ovat säätiössä kuntouttavassa työtoiminnassa, jossa kuntouttavaa on pelkkä nimi. Kuntouttavaan työtoimintaan sijoitetaan täysin työkykyisiä (ja useimmiten työhaluisia) henkilöitä, joiden työttömyys on kestänyt yli 500 päivää (jatkossa 300 päivää).
1. Suomalaisesta halpatyövoimasta tuli vientituote
2. Ruotsalainen nettikauppa käyttää postitukseen työttömien pajoja
3. Romotken outo yhteistyökuvio
Työttömien kohtelu näyttää kiertävän historiallisesti täyden ympyrän, kunhan sosiaali- ja terveysministeriön suunnitelma osallistavasta sosiaaliturvasta täsmentyy.
Vuosina 1663-1883 maassamme oli palveluspakko. Jokaisen oli oltava jonkun palveluksessa, jos hän ei ollut itsenäinen yrittäjä tai maanviljelijä. Työtön katsottiin irtolaiseksi ja hänet passitettiin pakkotyölaitokseen tai kehruuhuoneeseen tuomittujen rikollisten joukkoon. Tämä tapahtui ilman oikeudenkäyntiä pelkällä hallinnollisella päätöksellä.
“Kuntouttavaa työtoimintaa järjestetään 3–24 kuukauden mittaiseksi jaksoksi kerrallaan. Jakson aikana henkilön tulee osallistua kuntouttavaan työtoimintaan vähintään yhden ja enintään viiden päivän aikana kalenteriviikossa. Yhden päivän aikana kuntouttavan työtoiminnan tulee kestää vähintään 4 tuntia.
Jo nyt siis olemme palanneet likipitäen palveluspakon aikaan. Osallistava sosiaaliturva tekee paluun täydelliseksi. Vain kehruuhuoneen nimi on muuttunut työpajaksi.
Lue tästä alta koko arkitteli.
Lähde : http://sakutimonen.com/2014/05/palveluspakosta-osallistavaan-sosiaaliturvaan/
Suomihan rikkoo jo nykyisellään aika ronskisti ILO:n pakkotyömääritelmiä.
Edelleenkin kehottaisin ihmisiä seuraamaan, kuka hyötyy työttömyydestä.
Työttömyyttä ei ole tarkoituskaan poistaa. Tämä yhteiskunta on sairas. Tämä järjestelmä on sairas.
Tämä yhteiskunta sanoo taistelevansa syrjäytymistä vastaan jota se itse tuottaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti